8.4FantastischScore uit 549 reviews

Camping info

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

Omschrijving

Genoeg te doen in de omgeving van Camping Zonneweelde in Nieuwvliet. De kinderen kunnen lekker spelen in de waterspeeltuin, op de sportvelden en bij de animatie. Je zit vlakbij het strand en er zijn veel dingen te doen in de omgeving zoals fietsen, een bezoek aan de Poort van Vlaanderen in Terneuzen...

Zonneweelde

8.4FantastischScore uit 550 reviews

Prachtige huisjes, teleurstellende service
Door Familie op 29-05-2023

De lodges zijn prachtig, luxe en van alle gemakken voorzien. Echter vooraf zeer veel onnodige communicatie. De indeling was door de zonneweelde zelf ingedeeld, hebben we telefonisch aangepast, bleek toch misgegaan. Bij ontvangst extra handdoekenpakket werd aangeduid als nog openstaande rekening en direct betalen. Voor deze prijs mag je verwachten dat de bedden opgemaakt zijn. En nadat eerst een akkoord was voor late checkout ( tegen kosten, begrijpelijk) werd dat 10 minuten later teruggedraaid ivm schoonmaakschema. Voelde al met al niet klantvriendelijk.

Mooi verblijf. Waardeloze service aan receptie
Door Jacqueline Herben op 07-05-2023

Mooie camping en mooi huisje. Helaas was onze ervaring aan receptie en medewerkers waardeloos. Totaal geen begrip voor situatie. Dit heeft ons 75 euro extra gekost. Met liefde gedaan voor onze moeder. Reis gemaakt om nog 1x samen te genieten aangezien ze ongeneeslijk is. We hebben huisje moeten omboeken aangezien we ieder eigen bed nodig hadden. 40 euro. Prima onze eigen schuld. Maar dan ga je op zaterdag naar receptie om late uitcheck omdat het niet mogelijk was om 10 uur buiten te staan. 35 euro extra. Moeten vertrekken op zaterdagavond. En op spoedeisende hulp beland met moeder. Gebeld met receptie vanochtend. Totaal geen begrip of empathie vanwege situatie! Nooit meer!

Wat een heerlijke camping!
Door Chelina op 06-05-2023

In de tweede week van de meivakantie met onze vouwwagen naar Zonneweelde geweest. Zalig verblijf, precies wat we zochten. Ruime plaatsen, s avonds prima verlichting op het veldje. Toiletgebouw prima, kinderdouches handig! Animatie is leuk, binnenspeeltuin top voor de kids. Prachtig complex van receptie, restaurant etc. Vriendelijke medewerkers. Strand was een kwartiertje lopen. In de meivakantie (doordeweeks) vrijwel alleen maar Nederlandse gezinnen op de camping, was bij lange na niet vol. Jammer dat het buitenbad pas rond hemelvaart open gaat. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en gaan misschien volgend jaar met de meivakantie wel weer!

Zonneweelde

Gaan we zo weer heen!
Door Sandra op 29-04-2023

Leuk park! Gastvrij, kids hebben zich goed vermaakt.

super
Door paola en bas op 28-11-2022

mooie comfort staanplaats met luxe prive sanitair voor ons iets te rustig maar als je van rust houdt dan is het super daar.

November
Door Leemans op 14-11-2022

Een zeer mooie plaats om te staan ,geweldige fietstochten ,en je kan er gratis gebruik maken van de afwasmachine.

Camping-informatie
Naturistencamping