We hebben de beste aanbieders voor Camping De Vogel voor je op een rij gezet:
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping de Vogel in Hengstdijk heeft genoeg te doen voor jong en oud. Op deze camping in Zeeland vind je een zandstrand, een overdekt zwembad met een aqua smash glijbaan en meer. Zoek je vermaak buiten de camping, dan kun je terecht bij het stadje Hulst met leuke winkels en terrassen of ga met de fi...
Camping De Vogel
Ondanks het slechtere weer, toch veel plezier gehad. Wordt veel georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Mooie grote tuin voor onze honden. Personeel top en erg vriendelijk.
Heel mooie camping ,zeer proper sanitair.De campeerplaatsen variëren kleiner ,groter ,druk of rustig .Er is zeer veel te doen voor de kinderen hoeven zich geen uur te vervelen ook niet bij slecht weer . Binnenzwembad ,kantine met frituur mooi restaurant .Zeer vriendelijk personeel overal . Wel niet de goedkoopste camping ,en als je geen kinderen bij hebt zou ik er ook niet heen gaan ,dan lijkt het mij te druk .Als je kiest voor een plaats aan de overkant van het water neem dan zeker een fiets mee want dan sta je rustig maar ook ver van alles af .Wij gaan zeker nog terug de kleindochter heeft zich goed geamuseerd .

Camping De Vogel
Grote camping , als je op het nieuwe stuk staat is er geen begroeiing. Veel wind en weinig schaduw Ook moet je extra betalen voor te douchen. Binnen zwembad is te klein voor iedereen. Je afval moet helemaal naar de andere kant van de camping gebracht worden.
Het is een heel fijne camping,veel speelgelegenheid en lekker eten en een heel fijn zwembad,onze kleindochter had de tijd van haar leven
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |