8.7FantastischScore uit 1108 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk

Omschrijving

Bij Roompot Vakanties Noordzee Résidence Cadzand-Bad lijkt het wel of je in een dorp bent beland. Een luxe villa met alles erop en eraan. Een groene tuin, een fijn terras of steiger aan het water. Het zandstrand is hooguit een kwartiertje lopen. Als je de omgeving van het park wilt verkennen huur je...

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

8.7FantastischScore uit 1107 reviews

Verwarring kaart restaurant....
Door Esther op 16-11-2023

Ik zit op het moment van schrijven nog in ons huisje in cadzand, helemaal niets mis mee, wat mij van het hart moet is dat ik een restaurant voucher heb aangeschaft, na het lezen van het lunch menu op de roompot app besloten wij na een strandwandeling voor de lunch kaart te gaan, tot mijn verbazing werd er behalve pizza niets van de lunchkaart aangeboden.... De specials waren wel te bestellen maar dat is mijn inziens meer een diner wat je niet als lunch aanbied. Bij de specials word frites geserveerd, maar brood met kroket kan niet? Heel vreemd. De dames bij de receptie waren heel vriendelijk maar konden mij niet verder helpen, de aardige bediening begon de lunch kaarten van de tafels te halen, zeer teleurstellend! Bied de lunchkaart dan ook niet meer aan via de app. Ik snap dat er in rustige tijden keuzes gemaakt moeten worden maar als je frites kan bakken waarom dan geen brood met kroket? Volgende keer maar elders gaan lunchen.

Prachtig
Door M Nijnens op 03-09-2023

Voor de eerste keer in Nederland met 4 volwassenen en 2 kleine kinderen . We hadden gelukkig alle 12 dagen mooi weer, daardoor ook veel op het strand geweest . Ideaal strand voor kleine kinderen.Op loopafstand van ons huisje. Waarin alles aanwezig was wat we nodig hadden.De tuin van het huisje was omheind en binnen was ook alles kindvriendelijk .Cadzand Sluis en Brugge zijn mooie plaatsjes om te bezoeken dichtbij het park .Een keer iets in Nederland is ons heel goed bevallen .

Een erg toffe vakantie beleeft in Cadzand-Bad.
Door Tanja Eigeman op 13-08-2023

Wat een luxe vakantie in de woning Laan van Cavelot 71, uitstekende accomodatie, ook al is naar zeggen de woning nog niet gerestyld. Heerlijke bedden, zonnige tuin met ligbedden, mooie badkamers (3). Woning was goed schoon, niets op aan te merken.

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Het park is prachtig! Wel extreem veel honden
Door Petra op 19-07-2023

Dit vakantiepark heeft een prachtige ligging, zo'n tien minuten lopen van zee. Het personeel is vriendelijk en de vrijstaande huisjes zijn ruim opgezet en schoon. Het voldeed absoluut aan onze verwachtingen.

Nadeel: op het park stikte het van de honden. Het leek wel of iedereen één of zelfs meerdere honden bij zich had. Voor, naast en achter ons waren huisjes met honden. Vaak werden deze honden urenlang achtergelaten in de, overigens keurig afgesloten, tuinen van de accommodaties en gingen ze "gezellig" met elkaar in gesprek. Dat betekende dat ze doorlopend tegen elkaar blaften. Als de één begon, volgden de rest. Dat begon soms al om 8:00 's morgens en kon doorgaan tot 's avonds. We gingen soms van ellende maar binnen zitten, want we werden er echt gek van.

Tip: als je een huisdiervrij huisje boekt, vraag dan of dit huisje tussen andere huisdiervrije huisjes staat. Voor hondenliefhebbers is dit park gelukkig wél een echte aanrader!

Prima huisje en park. Helaas (te) veel honden
Door Marco op 18-07-2023

Heel mooi en ruim opgezet park. Prima vrijstaande huisjes met omheinde tuin. Op loopafstand van het strand. Vriendelijk personeel. Voor in- en uitchecken hoef je niet meer langs de receptie. Parkeren kan direct naast het huisje dus geen gesjouw met koffers en boodschappen. Maar goed ook want op de parkeerplaats bij het Servicepoint passen veel te weinig auto’s. Dat is bijna altijd vol. Wel relatief veel laadplekken voor EV’s. Als het slecht weer is, is er een klein binnen zwembad. Er zijn ook minpunten. Het huisje was niet goed schoongemaakt. Echt met de “Franse slag”. Een ander, voor ons groter nadeel, en een reden om hier niet meer terug te komen, is dat het erg (!) hondvriendelijk is. Wij hadden een “huisdiervrij” huisje, maar gevoelsmatig had de rest van de bezoekers een (of meerdere) honden. Die reageren op elkaar met zeer veel en luid geblaf. Behoorlijk irritant als je lekker buiten zit. Het leek soms wel een kennel…

Mooi vakantiepark aan zee.
Door Robeerst op 11-04-2023

Mooi luxe vakantiepark. Vrijstaande huisjes, goed ingericht. Alleen heel slecht gepoetst, door hele huisje hondenbrokjes. En pedaalemmer zatten de luiers vd vorige mensen nog in. Lekker fris.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park