Boutique B&B De Vluchtweg
- Kindvriendelijk
- Waardering
Bed & Breakfast info
- Draadloos internet
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Boutique B&B De Vluchtweg voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastPrachtige kamers Ga naar accommodatiePaal 24
Bed & BreakfastZeer schoon Ga naar accommodatieDe Koog aan zee
Bed & BreakfastErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieDe Moerbei
Bed & BreakfastAward GoudZeer goede service
- Linda07-09-2022
- Annet kwakkel02-09-2022
Beter dan dit kan niet
Wat een geweldige plek om te zijn. Hier is gastvrijheid uitgevonden. Heerlijk ontbijt met heel veel zorg en aandacht bereidt. Elke dag met nieuwe verse streekproducten. Een fantastisch mooie kamer waarbij het je aan werkelijk niks ontbreekt. Wij komen hier al vaker en blijven komen….
- Kindvriendelijk
- Judith11-08-2022
- tineke29-05-2022
Fantastisch!
Gestrest van alle drukte in de Randstad nam ik De Vluchtweg op Terschelling. En kwam als herboren terug. In hun gelijknamige en bijzondere B&B leggen Karin en Rutger je in de watten met sfeer- en smaakvol ingerichte, ruime, kamers met heerlijke bedden en daarna een fantastisch en fantasievol, tot in de puntjes verzorgd ontbijt, met liefde bereid. Wat nou, 9.9 op Zoover? Van mij krijgt Boutique B&B de Vluchtweg een 12!
- Martine en Robert Hoevers18-04-2022
In 1 woord Geweldig!
- Esther en Jan22-12-2021
In lockdown genieten van Terschelling
In lockdown heerlijk op Terschelling vertoeft. Gastvrijheid van de gastheer en mevrouw is enorm. Ivm lockdown het ontbijt op een trolley geserveerd op de kamer. Het ontbijt ga ik niet verklappen maar dat is elke dag een feestje. Op verschillende plekken op het eiland kan je maaltijden to go ophalen of laten bezorgen. Dus ook nu is Terschelling de moeite waard
- tineke31-10-2021
In de watten gelegd!
Karin en Rutger verwennen je met een warm en gastvrij onthaal in hun gezellige en smaakvol (met veel oog voor detail!) ingerichte boutique B & B. Na een heerlijk rustige nacht in een bed zo wijd als de Wadden wacht een tot in de puntjes en met liefde verzorgd ontbijt, met allerlei bijzondere hapjes uit de nabije omgeving, waarover Karin graag een en ander vertelt. De boeketjes, met bloemen zowel uit eigen tuin als de Terschellinger natuur, maken het af. Ik kom zeker terug!
- Pauline en Robert Jan20-10-2021
Onbezorgd en fantastisch!
De duidelijke communicatie vooraf is al een groot pluspunt. Daarnaast ligt de B&B tegen Midsland aan, in het midden van het eiland, waardoor je zowel WestOWest-ost- Terschelling in 20 minuten op de fiets kan bereiken
Wij werden warm ontvangen, met een welkomstdrankje. De kamer was keurig. Gezellig, knus en een goed bed. Het ontbijt is elke ochtend weer een cadeautje. Lokale producten, jam van mem, een warm hapje erbij in normale porties. De elke dag wisselende servetten maakt het af.
De B&B houders zijn trots op het eiland en hebben ons wegwijs gemaakt met leuke tips voor restaurantjes of activiteiten.
Wij gaan zeker nog eens naar Terschelling, en hoeven dan niet naar een andere accommodatie te zoeken. Wij gaan weer terug naar de Vluchtweg.
- N Hoogvliet27-09-2021
Altijd weer heerlijk om hier te zijn!
Niets voor niets proberen we hier jaarlijks terug te keren, omdat dit echt vakantie is. De mooie kamers met heerlijke bedden zijn van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is telkens weer een verrassend feestje. Daarnaast worden we elke dag weer getrakteerd om wandeltips of andere adviezen m.b.t. eten of drinken op het mooie eiland. Wij kunnen ons geen betere vakantie wensen!
Bed & Breakfast Boutique B&B De Vluchtweg info
- AirconditioningNiet beschikbaar