Fietsverhuur
Winkelmogelijkheden: 4500m
Treinstation: 5000m
Adresgegevens | Haersterveerweg 27, 8034 PJ |
Molecaten Park De Agnietenberg
Prima camping als het mooi, droog weer is. Buiten de Agnietenplas is er voor oudere kinderen niets te doen. De Broodjes op de camping zijn duur, op kleine afstand van de camping zit een supermarkt. Daar dus dagelijks naar toe gefietst. Camping erg hond vriendelijk. Overal zakjes en speciale afvalbakken! Leuke wandelingen vanaf de camping, je loopt zo het bos in.
Wij stonden op een nieuw gedeelte, 3 douches en 3 wc's voor meerdere velden., maar nooit hoeven wachten. Afwasplek nog niet gereed, dat was echt te ver om te lopen.
Al met al Prima camping, maar voor pubers niets te beleven verder.
Rustige en kleinschalige camping. Vooral leuk voor gezinnen met kleine kinderen.
Wij zaten er medio juli, er was nog heel veel plek, ook bij de chalets.
Voor tieners is er behalve de zwemplas erg weinig te doen.
Mooie omgeving, maar het park zelf biedt niets. Wij zijn aan het verkennen voor een seizoensplaats. Bij dit park betaal je een hoop geld voor lucht. Geen eigen recreatieruimte, geen gezelligheid, geen winkeltje. Alleen een stukje huurgrond met veel restricties en een wat eigenaardige manager met weinig ervaring in het veld. Helaas....wij gaan verder zoeken.
Keurig park midden op het platteland, mooie natuur om je heen en zwem en vismeertje. Diverse leuke speeltuintjes over het park verspreid en animatie. Ook een airtrampoline maar die werd nu vervangen. Vriendelijk personeel. Geen horeca of supermarkt maar dat is vooraf bekend en in de buurt zit van alles. Vind het eigenlijk wel es rustig en overzichtelijk. En de prijs is ook fijn. We zaten in chalet Akelei met zijn 4, lekker ruim en heel netjes en schoon. Wij zijn dik tevreden!