Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Camping Krieghuusbelten
In een bosrijke omgeving in Raalte ligt de schone en kindvriendelijke Camping Krieghuusbelten. Hier vind je veel entertainment voor kinderen en volwassenen. Zo is er een overdekt zwembad met glijbaan, wandel- en speelbos, vis-, speel- en roeivijver en zijn er meerdere speeltuinen. Het centrum van Raalte bevindt zich op nog geen 6 kilometer afstand.
Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer op de camping en de prachtige ligging van de waterlodges aan de vis- en zwemvijver. Ze waarderen het rustgevende uitzicht en het heldere water waar de kinderen heel wat uurtjes in hebben gezwommen. De lodges zijn schoon, verzorgd en bieden een fijne uitvalsbasis, zeker voor gezinnen met kleintjes. Het animatieteam en de activiteiten zoals suppen en vissen zorgen voor fun en mooie herinneringen. Ondanks wat kleine praktische puntjes, zoals een onveilig houten trapje of wifi-verbinding, blijven vakantiegangers met een glimlach terugdenken aan de ontspannen en warme sfeer. De camping voelt als een zonnige oase vol plezier, waar de herinnering aan een vrolijke, gezellige tijd nog lang blijft hangen.
Fietsverhuur
Direct aan het strand
Bos: 10m
Adresgegevens | Krieghuisweg 19, 8102 SV |
Camping Krieghuusbelten
Fantastisch leuk park wij verbleven voor de 2e keer in een waterlodge aan de vis zwem vijver. De schoonmaak is daar wel wat onder de maat maar verder is het park en personeel super! Absoluut een aanrader
Midweek in een waterlodge. Het was er heerlijk aan het water en we hebben zeker genoten. Het was er heel erg schoon en netjes. De service is heel goed. Het houtentrapje naar de lodge was erg onveilig en binnen 1.5 uur werd dit bekeken en "gemaakt" met een heleboel schroeven. De wifi is wel slecht en valt steeds weg.
De camping aan de andere kant van de weg is erg druk en daar zijn we dus niet vaak geweest. Daar merk je bij de waterlodges veel minder van.
Mijn dochters hebben heel veel uur in het meer gezwommen. Tip ... maak strandjes met zand want vanaf de lodge het water in gaan is wel een workout. Ook voor kinderen 😉.

Echt de sfeer van een familiecamping. Wij zaten een week in een waterlodge, net even in de luwte van de camping, maar toch dichtbij alle faciliteiten. Onze kleinkinderen van 7 en 10 jaar vonden het erg leuk om op het strandje van de visvijver te spelen met het zand en de 'modder' en ook om te suppen op de plas. Daarnaast waren we vaak te vinden in het 'centrum' van de camping om te kabelbanen, voetballen, zwemmen, wat te drinken of om na het eten nog even een ijsje te scoren. En natuurlijk niet te vergeten de theatervoorstelling van Storm en Sterre te bezoeken. En nog veel meer... Kortom: we hebben ons geen moment verveeld;-)
We hebben een fantastische tijd gehad in één van de waterlodges aan de vis/zwemvijver. De kinderen hebben genoten van het zwemmen in de vijver en op de camping. Samen hebben we ook een aantal prachtige vissen (karpers) gevangen die flink aan de maat en gewicht waren. De vissen zagen er super goed uit, ze hadden weinig tot geen beschadigingen.
De ligging en het uitzicht vanuit de lodges is echt fantastisch. Wat hebben we met zijn allen genoten van een super heerlijk verblijf op jullie camping. Alles zag er verzorgd en goed onderhouden uit.

Mooie en leuke camping, ook de gehuurde accommodatie (Rangerlodge) was een groot succes bij de kinderen, evenals het zwembad en alle speelfaciliteiten. Wat ik wel jammer vond was dat het restaurant en de snackbar van de 2 avonden was (van de 4 dagen dat wij er waren). Tegen de tijd dat we daar achter kwamen, was ook het winkeltje/supermarkt al dicht waardoor we op de camping geen eten konden krijgen.