Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Capfun Eikenhof
Vakantiepark De Eikenhof gelegen in Paasloo, in de provincie Overijssel, op de grens met Friesland. Het vakantiepark verhuurt moderne accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Het waterpark bestaat uit een ruim, verwarmd buitenbad en een peuterbad met waterpaddenstoel voor veel spetterplezier. Ook zijn er gave waterglijbanen, waaronder een spacebowl en double slide! Midden op het park is er het speeldorp, met een groot speelkasteel. Ook is een pannavoetbalveld en een volleybalveld. Voor degenen die daarna nog energie over hebben en zin hebben in een uitje, ligt er direct naast het vakantiepark een gaaf klimbos. Daarnaast ligt het beroemde Giethoorn op slechts 15 minuutjes rijden en is het Nationaal Park de Weerribben om de hoek. Huur een kano of ga mee op een rondvaartboot en ontdek de prachtige omgeving.
Het is altijd een plezier om met kinderen naar Capfun Eikenhof te gaan, vooral door de leuke speeltuintjes en het mooie nieuwe zwembad. De nieuwe huisjes zorgen voor een frisse, comfortabele sfeer en maken de vakantie extra gezellig. Vakantiegangers waarderen dat alles netjes verzorgd is en dat het park een speelse, ontspannen vibe uitstraalt. Ze genieten van de eenvoudige, praktische accommodaties en de leuke omgeving waar de kinderen zich volop kunnen uitleven. Het feit dat het park zich blijft vernieuwen en uitbreiden geeft een frisse, stralende energie. Ondanks kleine ongemakken, blijft de herinnering aan een zonnige, vrolijke tijd hangen. Precies dat kleine gevoel van vakantieplezier dat alles mooi maakt.
Fietsverhuur
Adresgegevens | Paasloërweg 12, 8378 JB |
Website | Capfun Eikenhof |
Social media | Facebook, Instagram |
Capfun Eikenhof
Ons verblijf bij Capfun Eikenhof (13–20 juli) was een grote teleurstelling. Een week voor vertrek kregen we een “keuze”: 20% korting omdat het buitenzwembad een gedeelte van ons verblijf dicht zou zijn. Maar dit was geen echte keuze — alles was al geregeld, de kinderen waren enthousiast en annuleren was geen optie. Bij aankomst bleek het buitenbad de hele week gesloten. De 20% was dus gebaseerd op onvolledige informatie.Daarnaast werden we elke ochtend vanaf 07:00 uur wakker door keihard bouwlawaai direct naast onze caravan. Dit is nooit vooraf gecommuniceerd. Het park voelde onaf, rommelig en totaal niet klaar voor gasten. De belangrijkste faciliteit was dicht en rust was onmogelijk.We gingen jarenlang met plezier naar Capfun, maar dit voelde misleidend en respectloos. Dit was geen vakantie, maar een bouwplaats met gesloten voorzieningen.
Leuke en ontspannen vakantie gehad met s kinderen in een nieuwe accommodatie en een mooi nieuw zwembad
Leuk park voor jonge kinderen
Alles netjes verzorgd en personeel ook zeer vriendelijk
Het was een hele fijne ervaring nieuwe huisjes en een leuke plek mooi nieuw zwembad. We hebben ons goed vermaakt
Wij gaan vaker naar CapFun omdat het gewoon super leuk is. De mobile homes zijn klein maar fijn. Alles is aanwezig. De vele speeltuintjes en het zwembad zijn fantastisch voor de kinderen. Wij hebben tot nu toe alleen maar goede ervaringen.