Roompot Waterstaete
We hebben de beste aanbieders voor Roompot Waterstaete voor je op een rij gezet:
Hof van Salland
VakantieparkLandgoed Het Rheins
Vakantiepark
Adresgegevens | Waterstaete 2, 8376 JA |
Roompot Waterstaete
Het verblijf was uitstekend behalve de bedden. Wij zijn harde bedden gewend en 1.80m breed en dat waren deze niet. Jammer. Wel prachtige grote slaapkamers. Het huis was echt compleet en dan heb ik het over huis 38. We hebben veel wind en regen gehad dus van vissen kwam er ook niet veel terecht. Er waren wel wat minpuntjes. Zo was er geen afwasteiltje en de stop in de gootsteen werkte niet. Ook kon je vanuit het huis het licht in de schuur niet aandoen. Moest van buitenaf of door een donkere schuur lopen. Het zijn kleine dingen. Verder hebben wij het prima naar de zin gehad.
Het huis is van alle gemakken voorzien. De kinderen zijn de hele dag weg. Vissen, bootje varen, zwemmen, ....
Echt een vakantie om nooit te vergeten.
Heerlijke plek aan het water. Mooie huisjes en de sloep erbij is echt geweldig! Het huisje galmde wel erg. Maar wij hadden daar weinig last van. De broodjesservice was ook heel fijn.
Roompot Waterstaete
Wat een prachtige huisjes en een supermooie ligging aan het water. De huisjes zijn heel goed uitgerust met wasmachine/droger, afwasmachine, magnetron. Zeer goede bedden, wij sliepen hier beter als thuis. Broodjes ‘s morgens aan de deur. Eventueel ook maaltijden en gebak worden bezorgd. En dan die boot voor de deur met zitkussens, heerlijk varen door de weerribben. Mooie fietstochten gemaakt. Er zijn weinig tot geen faciliteiten, dus niet echt geschikt voor kinderen. Genoeg lekkere restaurants in de buurt .
We waren met 6 ouderen ,de villa was mooi en praktisch ingericht.
We hebben genoten van het water en de rust.
De boot voor de deur is het einde,we komen hier zeker terug .
Ik heb ook nog mijn hengel uit kunnen gooien ,en wat visjes gevangen .