Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Over De Koeksebelt

De Koeksebelt is een goed verzorgde camping met ruime plekken. De schoonmaak van het sanitair wordt dagelijks goed bijgehouden. De ligging aan de Vecht zorgt voor veel waterplezier. Ook zijn er verwarmde zwembaden. De camping ligt op loopafstand van het centrum van Ommen. In Natuurgebied Lemelerberg kun je mooie wandelingen maken.

Vakantiegangers genieten hier van een echte campinggevoel op een mooie, zonnige locatie aan het water. De camping straalt gezelligheid en rust uit, met ruime en schone douches die worden gewaardeerd. Het liefhebbersgevoel leeft nog steeds door de ontspannen sfeer en de mooie herinneringen aan vroeger. Het is een plek waar de natuur en de waterkant de hoofdrol spelen, perfect voor gezinnen en koppels die willen ontsnappen aan de drukte. Ondanks wat kleine moderne uitdagingen blijven de herinneringen aan de gezellige momenten en de mooie omgeving je bij. Het voelt als thuiskomen, met dat vakantiekriebel-gevoel dat je nooit helemaal wilt missen. Een camping waar je weer naartoe wil, om even te genieten van die eenvoudige,-jarige geur van water en vrijheid.

• BBQ toegestaan

• Fietsverhuur

• Fitness

Zwolseweg 13, 7731 BC

De Koeksebelt

8.1
FantastischScore uit 51 reviews

Slecht geworden onder nieuw management
Door Donja Schreurs op 13-08-2026

De nieuwe eigenaar, of eigenaren, moeten zich schamen! Dit was zo'n prachtige camping met top personeel! Ze hebben er echt een aso bende van gemaakt. over fatbikes en e- steps terwijl hier zo streng op werd gecontroleerd altijd. De oude bedrijfsleider is er niet meer, waardoor er geen regels meer zijn. Ook op de receptie werkt er nog maar 1 iemand die overal een beetje verstand van heeft. De anderen kunnen je niet eens helpen, willen dit ook niet eens proberen. Kunt u via de app doen mevrouw! Terwijl ik altijd een foto voor de gezichtsherkenning op de receptie liet maken. Die blonde met krullen, die liep zelfs nog mee overal naar toe als iets niet goed was en nu kijken ze je aan alsof je een of andere enge ziekte bent. De nieuwe bedrijfsleider zie je nooit, kan je nooit te woord staan, want hij is altijd op één van de andere campings. De eigenaar zie je überhaupt nooit. Het is echt zonde.. de camping ziet er niet meer uit.

Geen camping gevoel meer
Door Ilse op 12-08-2026

Komen al jaren op deze mooie camping. Helaas zijn er nu minpunten. Gezichtsherkenning bij het zwembad vreselijk. Oudere mensen snappen daar niks van. Storingen. En wij willen niet dat onze foto gebruikt word. Hier jaag je veel mensen mee weg. En de broodjes... hoezo geen broodjes meer kunnen halen. Dat is JUIST camping gevoel. Sochtends naar een winkeltje lopen en broodjes halen. Moet besteld worden via de app.. zo niet campinggevoel. En wij kwamen laat aan waardoor we snel gingen slapen en sochtends zonder brood zaten met kinderen... jammer maar zit geen camping sfeer meer in. Ik dacht herinneringen op te halen maar ik hou het bij de herinnering hoe het vroeger was!

Volgend jaar andere camping.
Door Naomi op 19-07-2026

Helaas dit jaar niet goed bevallen, vorig jaar alles prima voor mekaar.
Dit jaar sigaretten op de grond overal, trekkers en golfkarren die hard rijden, hondenstrond overal bij de speelvelden, de receptie doet er ook weinig mee als je het meld ‘s avonds. Receptie kijkt je aan en zegt oh vervelend maar zie je denken het zal.

Voor de kinderen is er ‘s middags niks aan animatie
Geen broodjes meer ‘s ochtends te halen alleen maar op bestelbasis jammer allemaal
Springkusssens laat open, tip doe het vanaf 8 uur zwembad is ook open en er lopen veel jonge kinderen rond die allemaal hetzelfde zeggen het. Is nog niet open.
Als je het aangeeft , bij hoe was je verblijf wordt je totaal niet serieus genomen jammer allemaal.

Supercamping
Door Lia op 29-08-2025

Supermooie camping op een mooie locatie aan het water en dicht bij Ommen, wat een heel gezellig stadje is. Nog nooit zo'n ruime, schone en fijne douche gehad op een camping. Het enige minpuntje was de wifi. Wij hadden de betaalde wifi, maar die deed het slecht.
Wij komen zeker nog een keer terug.

Top camping
Door Van Diepen op 16-08-2025

Ik kan niet anders zeggen dat ik het na 17 jaar nog steeds een geweldige en gezellige camping vindt👍.
Het is gewoon helemaal top.

Al 17 jaar genieten
Door Bianca van diepen op 16-08-2025

Op deze camping komen wij al 17 jaren met veel plezier.
Fijne grote kampeer plek en in goed overleg veel mogelijkheden.
Super vriendelijk personeel en nooit chagrijnig.
Altijd erg schoon.
Alleen jammer dat snackbar en zwembad om 20.00 uur al sluiten.
Wij hebben alweer geboekt voor 2026.