Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Camping De Vos

Boerencamping De Vos is een plek waar wij campinggezelligheid combineren met het reilen en zeilen van een modern boerenbedrijf. Je viert je vakantie direct naast ons boerenerf, hoe leuk is dat!De ideale vakantie. Is dat ontspannen en tot rust komen of iedere dag dingen ondernemen? Dat verschilt voor iedereen. Maar allebei kunnen gelukkig beleefd worden op Camping De Vos. Vandaag zit in je luie stoel heerlijk te genieten van de stilte. En morgen? Morgen ontdek je alles van onze boerderij. En overmorgen? Dan ga je de omgeving in.Vakantie vieren is bij Camping De Vos voor iedereen. Kom zorgeloos kamperen met je eigen tent, caravan of camper of beleef het kamperen in de (rolstoelvriendelijke) Boer'n Safaritenten!

Vakantiegangers genieten volop op camping de Vos, waar de sfeer altijd gezellig is en de kinderen zich geen moment vervelen. Ze vinden het geweldig dat het sanitair vers vernieuwd is en mooi schoon wordt gehouden. Vooral de activiteitsmogelijkheden voor kids, zoals de waterglijbaan, skelters, het voeren van de kalfjes en de speelhuiden, maken dat iedereen zich vermaakt. Bij mooi weer worden sproeiers aangezet en het waterglijbaanspringkussen opgezet, wat zorgt voor echte zomerpret. De natuur komt echt tot leven met kalfjes die geboren worden of geholpen mogen worden. Veel reizigers komen er graag terug, omdat ze zich samen met het gezin kunnen uitleven, genieten van de mooie plek en warme sfeer. Zo blijft de herinnering altijd stralend en vol vakantiekriebels.

• BBQ toegestaan

Vilstersestraat 28, 8151 AA

Camping De Vos

9.7
FenomenaalScore uit 84 reviews

We hebben weer een heel fijne vakantie gehad!
Door Marion
op 24-08-2026

We hebben weer een heel fijne vakantie gehad. Het sanitair was vernieuwd, er wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. Er is veel vermaak voor de kinderen (4, 7 en 11 jaar). Bij minder mooi weer kunnen ze ook binnen spelen, van de glijbaan en in de blokhut tv kijken of spelletjes doen. Bij mooi weer kunnen de sproeiers aan en het waterglijbaanspringkussen wordt opgezet. Er kan gekeken en geholpen worden bij de koeien/kalfjes.

Heerlijke camping voor kinderen!
Door Henrike G
op 24-08-2026

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij camping de Vos. Zo fijn dat onze zoon het liefst morgen weer zou gaan. Voor kinderen is er eindeloos veel te doen op de camping. Fietsjes, skelters, de waterglijbaan en natuurlijk het voeren van de kalfjes. Het sanitair is net vernieuwd en wordt goed schoongehouden. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!

TE LEUK!
Door Karin
op 18-08-2026

Geweldig leuke (boeren)camping! Zeker voor kinderen en daardoor ook voor de ouders en/of grootouders. Je hebt geen kind aan ze door alle activiteiten en mogelijkheden om te spelen. We komen er nu voor de derde keer en het is opnieuw TE LEUK! Zeer gastvrij, mooie verschillende sta plekken, skelters, fietsjes, spring-zwem kussen om op te klimmen bij mooi weer, enorme zandbak met van alles om in en mee te spelen, vuurkorven om op te BBQ-en of marshmallows op te grillen, speeltoestellen en hangmatten.... zal ik door gaan?
Wil je meer weten over de boerderij dan is dat ook mogelijk. Kalfjes de fles geven op bepaalde tijden of er een geboren zien worden, het hoort er allemaal bij maar de natuur geeft aan wanneer je het kan bijwonen.
We komen volgend jaar graag weer, aanrader!

TE LEUK!-268ab74e-6273-4327-98c2-ae1e7ce57de9TE LEUK!-49aaa8d2-5fb7-4295-9acf-657095f19f1aTE LEUK!-2d9cb3dd-9cdc-4718-8766-f01d6d327d02
Heerlijke vakantieplek
Door Paul en Michelène Crooijmans
op 14-08-2026

Met kinderen en kleinkinderen voor de achtste keer twee weken op het kids-veld gestaan en genoten van alle samen spelende kinderen op de speelheuvel en de vele skelters. De enige vakantieplek waar de kinderen vroeg het bed uit gaan om de boerin te helpen met de kalfjes, waar 's avonds samen marshmallows worden geroosterd en waar elke geboorte van een kalfje een feestje is.

Kindervakantie
Door Lin op 22-07-2026

Het was een fantastische vakantie met partner, zoon en 2 kleindochters. Superleuke, leerzame, schone en kindvriendelijke camping. Ga zo door!

Kindervakantie -e0b7c2b0-299b-47e6-83c9-ceb776cc641bKindervakantie -12891882-9836-4e55-a890-04371579f685
Wij komen nog een keer weer!
Door Heijer
op 19-07-2026

Super leuke camping om met kinderen heen te gaan.

Wij komen nog een keer weer!-562948f7-aca1-4f3d-b163-903f21593aea