Tijdelijk geen boekingskosten

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Boerencamping De Vos is een plek waar wij campinggezelligheid combineren met het reilen en zeilen van een modern boerenbedrijf. Je viert je vakantie direct naast ons boerenerf, hoe leuk is dat!De ideale vakantie. Is dat ontspannen en tot rust komen of iedere dag dingen ondernemen? Dat verschilt voor...

Camping De Vos

9FenomenaalScore uit 55 reviews

Met partner, dochter en kleinzoon
Door Jannet Hoitink op 10-09-2023

We hebben genoten van een fijne vakantie op camping de Vos. Onze kleinzoon en wij waren heel erg enthousiast, kalfjes voeren en geboren zien worden. Onze kleinzoon mocht met de leiding van de zorgboerderij paarden in de wei brengen en mee mogen lunchen, wat een feest. Skelters, tractoren, waterkasteel/glijbaan, kampvuur op het veld, zo kind vriendelijk!! Georganiseerd pannenkoeken en hamburgers met frites eten bij de koeien. Ook wij als opa, oma, en mama hebben genoten van de gastvrijheid.

échte aanrader (met kinderen)
Door Mollema op 09-09-2023

Super gezellig camping! We zijn er voor het eerst geweest maar we gaan er zeker naar terug! Onze jongens (3&5jr) mochten elke dag meehelpen in de stal en de kalfjes melk geven, fantastisch vonden ze het. Ook met minder mooi weer speelden de jongens in de regen op de skelters,traptrekkers en fietsjes of binnen in de hooiberg met de glijbaan was ook favoriet! Omdat de camping niet heel groot is, kom je vaak dezelfde mensen tegen waardoor je snel een praatje maakt of een kampvuurtje op het veldje aanmaakt. kortom, leuke, actieve vakantie, zeker voor herhalingsvatbaar!!

Zo’n gezellige sfeer
Door R.M Mes op 08-09-2023

Heel prettige camping, heel veel voor de kinderen te doen. De tuin is prachtig om in te staan,veel bloemen en prachtige bomen en rustig. En vooraan mooi om te staan met het uitzicht op de lemelerberg . Schoon sanitair.

Fantastische vakantie gehad!
Door wolfert op 06-09-2023

Samen met ons gezin ( kindjes van 3 en 4 ) voor het eerste naar een boerderij camping geweest.... wat was het een leuke ervaring!

De camping is netjes onderhouden en echt alles is aanwezig voor een onvergetelijke vakantie!

Voor de kids was het geweldig om elke dag mee te helpen bij de kalfjes, samen mochten ze de hokken verschonen en flesjes melk geven... dat vonden ze geweldig!

Er staan overal fietsjes, skleters en loop wagentjes op de camping waarmee ze naar de stallen en speeltuintjes kunnen crossen op de camping.

Het sanitair was super schoon en heel mooi aangekleed met decoratie en zelfs een lekker geurtje 🤗

Kortom wij hebben het enorm naar ons zin gehad en komen volgend jaar weer terug ☀️☀️☀️

Rolstoel vriendelijke familie camping
Door Lilian Herijgers op 06-09-2023

Een kind- en rolstoelvriendelijke is uniek.

Geweldig
Door Jan van der Waal op 06-09-2023

Wat was het leuk en fijn op camping de Vos. Aardige en behulpzamen eigenaren en ook de ouders Jenny en Bram waren zeer gastvrij De bedoeling was om 2 weekjes te staan en het werden er 4 Om 17.00 zag je geen kind meer, die waren allemaal helpen met het voeren van de kalfjes Alle deuren stonden open waardoor je de hele dag door de stallen kon lopen en zelfs de geboorte van de kalfjes mocht meemaken Voor de kinderen genoeg te doen en heel veel fietsjes , tracktortjes, schommels, zandbak met glijbaan. Komen volgend jaar zeker weer terug

Minicamping de Moat

9.7