't Boshuisje
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiehuis 't Boshuisje voor je op een rij gezet:
- Ruimte
- Inrichting
- Hygiëne
- Waardering
Vakantiehuis info
- Draadloos internet
- Speeltuin
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieGroepsaccommodatie Melody Ranch
VakantiehuisFenomenaal64 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatieVrijstaand boshuis in Rheezerveen, park Stoetenslagh
VakantiehuisFenomenaal7 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie
- Ton Greven08-12-2022
Het Boshuisje is een parel op de Holtergerg.
Dat je in een prachtige omgeving komt waar het uitstekend toeven is. Een uiterst vriendelijke en hulpvaardig beheerster, die niets te veel is. Het meubilair zit uitstekend. Alles wat je zou willen dat er aanwezig is, is ook aanwezig zelfs wasmachine en droger. De badkamer is geweldig mooi gerenoveerd. Holten is een prachtige plaats om boodschappen te doen met een geweldige bakker en niet te vergeten ook een zeer goede slager.
- Ruimte
- Inrichting
- Hygiëne
- D.03-01-2022
erg gastvrij en mooie locatie
- Annette Voskuilen27-12-2021
Ik vond het voor herhaling vatbaar : erg fijn daar
Dat je hier n geweldige plek aantreft met een comfortabel huis…wat er zeer sfeervol uitziet….. De eigenaren is n sympathieke vrouw…die veel tips heeft over de omgeving ! De omgeving vond ik in 1 woord : prachtig en heb genoten van de wandelingen en fietstochten !
- JP20-12-2021
Prima
Fijn huis in een mooie omgeving. Vriendelijke eigenaar, die ons goed informeerde met info. We hebben vanuit het huisje mooie fietstochten gemaakt. Uitrusting van het huisje was dik in orde. Wasmachine en droger aanwezig. We willen graag terug komen voor de mooie natuur.
- Ton Greven16-12-2021
In een geweldige aanrader waar je geen spijt van .
Als mensen rust zoeken dan is dit het juiste adres. Het ligt vrij gelegen aan de rand van het bos. Heerlijk wandelgebied voor de duur. Met een uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Het huis is volledig ingericht met heerlijke vloerverwarming. Goede bedden op twee mooie slaapkamers. Als klap op de vuurpijl ook nog eens twee badkamers en twee toiletten.
- Y13-12-2021
- Fam leeuwen13-11-2021
Steeds weer genieten
Ideaal door rustige omgeving en toch ook niet afgesloten van de buitenwereld. Een vakantiewoning met alles erop en eraan . Geweldige gastvrouw die al je wensen vervuld . Al vele jaren komen we hier ieder voor - en najaar , en hopen we dat nog lang te blijven doen .
- Sven Los13-11-2021
Fantastisch
Schitterend omgeving. Prima voor wandelen en fietsen. (Klein)kinderen mee? Op een paar honderd meter een fantastische kinderboerderij/speeltuin, de Dondertman. Huisje (De Eekhoorn - 6 persoons) fantastisch en compleet ingericht, schoon en een hele super gastvrouw: Ingrid. Je kan hier helemaal tot rust komen. Volop lof
- Diny07-11-2021
Enorm genoten in 't Boshuisje
De vakantiewoning is compleet en gezellig ingericht. Vanuit het huisje kan je prachtige wandel en fietstochten maken. Het prachtige National Park "de Sallandse Heuvelrug" en de Holterberg zijn geweldig. Ingrid dank voor je gastvrijheid, we komen zeker terug
Vakantiehuis 't Boshuisje info
- CafeNiet beschikbaar