/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F552e3bd7-2f4e-4e56-912b-3521fe06380d%2F5a11da69-687e-4d61-bbac-3761333493b0.webp)
Borkehof
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F42c9affc-70b7-468a-90b4-e3a062522e2a%2F244bc1b4-10b5-4c59-9c79-4e5eb2553354.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03010000-03019999%2FE3016514.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03010000-03019999%2FE3016515.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F42c9affc-70b7-468a-90b4-e3a062522e2a%2F4c398068-94cc-4afa-915b-fd9135826fac.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02780000-02789999%2FE2783931.jpg)
Een warm WELKOM, prachtige bloemen op de vaas, koffie stond klaar met vele lekkernijen. Grote complimenten qua netheid, zowel binnen als rondom het huisje. Het is een ECHTE AANRADER om te genieten van dit schitterend huisje. We hebben genoten van de vele eekhoorns en vogels in de tuin. Het was voor ons de eerste keer dat we hier zijn geweest en het wordt zeker niet de laatste keer. Henriëtte en Jan nogmaals grote complimenten voor jullie prachtige woningen.
Wat een fijn huis in een heerlijke omgeving! Door de warme, gastvrije ontvangst voelden wij ons direct thuis. De woning is zeer sfeervol, met smaak ingericht en van alle gemakken voorzien. Er ontbreekt werkelijk niets dat je nodig hebt voor een korte of langere vakantie. De ruime, volgroeide (bos)tuin geeft veel privacy. Gewoon heerlijk, ook als het weer iets minder zonnig is. De eigenaren zijn terecht zuinig op hun huis en verwachten van hun gasten hetzelfde. En dat is fijn, want zo blijft het voor iedereen een feest om hier te verblijven. Al met al een dikke tien, voor de woning en hun eigenaren!
Doordat mijn vrouw een zenuwbeschadiging heeft, is zij chronisch pijnpatiënt. Dit houdt in dat zij bijna de hele dag ligt en alles moet vaak aangepast worden. Hierdoor voelt zij zich vaak lastig/ tot last. Maar niet op de Borkehof. Alles was al klaar, overal aan gedacht. Henriëtte heeft ons zelfs opgebeld om te vragen of het winterdekbed of het zomerdekbed beter zou zijn voor haar. Daar hadden wij niet eens bij stilgestaan. Dit was de tweede keer dat wij op de Borkehof verbleven en Henriëtte had nieuwe bedden gekocht voor het vakantiehuis en voor mijn vrouw even ge wacht met het plaatsen, zodat mijn vrouw daar geen hinder van onder vond. Top
Zeer mooi gelegen huis in een bosrijke omgeving. Het is hier heerlijk rustig. Het huis is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst een warm en allervriendelijkst ontvangst. Mooi ruim terras waar we heerlijk konden zitten en van de eekhoorntjes en vogels kunnen genieten. Al met al een TOP huis. Groet Dré en Metha
Review
Een fantastische vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Super schoon en een geweldig ontvangst van Harriette Nog niet eerder meegemaakt.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |