Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Capfun de Belten
Camping de Belten in Rheeze is een kindvriendelijke bestemming. Naast het zwembad en animatie is er ook een speciaal kinderbuffet. Bij de brasserie op de camping kunnen de ouders ook lekker eten. Rondom de camping zijn leuke activiteiten te doen en iets verder weg ligt Attractiepark Slagharen of ga kanovaren op de Vecht.
Deze camping geeft vakantiegangers echt een gevoel van vrijheid en plezier. Het park is kleinschalig en overzichtelijk, perfect om de kids hun gang te laten gaan terwijl jij geniet van de rust. De ligging is top: dichtbij winkels en leuke uitjes in Hardenberg, maar toch in een rustige omgeving. Het zwembad en de glijbanen zorgen voor eindeloos waterplezier, zelfs bij slecht weer. Het animatieteam en de activiteiten maken het extra gezellig, vooral voor de kleintjes. Je voelt je snel welkom door het vriendelijke personeel en alles is heel schoon. Of je nu relaxt aan het zwembad, wandelt door de natuur of binnen speelt in Monkey Town, elke dag brengt herinneringen vol zon en lachen. Een camping vol vakantieplezier voor het hele gezin.
Fietsverhuur
Aquapark
Buitenzwembad
Adresgegevens | Grote Beltenweg 11, 7794 RA |
Capfun de Belten
Wat een geweldige week hebben wij gehad met vrienden en onze kinderen.
een leuk speelmeer leuk zwembad ook een leuk binnen zwembad.
Het animatie team was erg leuk en was veel te doen voor de kids echt super leuk.
lekker een rustige omgeving en toch alle winkels die je nodig heb kon je dichtbij in Hardenberg vinden nog geen 10 min rijden.
het was niet zo een grote camping dus we konden de kids makkelijk hun gang laten gaan heel fijn.
In de mei vakantie komen we terug zo een fijne camping is het.
Ik zat in een nieuw huisje, perfect ligging, schoon en de kinderen waren helemaal gelukkig op het park.
In de omtrek genoeg leuke dingen te doen. Al bij al op naar de volgende capfun .
Op het park zelf een supermarkt winkeltje (hoognodige spullen)
Wasserette, een algemene camping douche. Erggg schoon. Een mini monkey town binnen. Heerlijke snackbar en een chick restaurant. Met betaalbare prijzen. Leuke animatie mensen als activiteiten. Erg geslaagd.
Zeer fijne week gehad op deze camping. Ook de locatie was top. We hebben ons super geamuseerd.
Wij zijn hier voor de 2de keer geweest, ondanks het weer hebben we ons vermaakt, kids ging gewoon zwemmen. Alle eetgelegenheden waren goed te doen. Genoeg mogelijkheden om te zwemmen, leuke glijbanen.