Den Soeten Inval
Aantal tweepersoonskamers: 3
Renovatiejaar: 2015
Adresgegevens | Marktstraat 16, 7491 AW |
Den Soeten Inval
Al die positieve reviews...en het klopt! Vriendelijke ontvangst met koffie en taart), fijne kamer waarin aan alles is gedacht, mooi en schoon sanitair. Het ontbijt is een enorme verwennerij. En zeer gastvrije eigenaren mét humor ;-)
Heerlijke B&B, mooie kamer, perfecte service en schoon. Grote kamer, met eigen douche en toilet, eigen ingang en klein zitje voor de deur. Heerlijk ontbijt met lekkere verse ingrediënten. Prima plek in het leuke dorpje Delden. Ook als uitvalsbasis voor andere steden en dorpen. Kortom genieten
Een heel gastvrij persoonlijk verblijf centraal in het sfeervolle Delden met steeds een ander super vers ontbijt. Wij hebben gewandeld op landgoed Twickel (op loopafstand)en LAW trekvogelpad.(met eigen auto ) We komen heel graag terug!
Stad Delden is een historische stad, maar ook om andere redenen zeker de moeite waard. De B&B Den Soeten Inval straalt gezelligheid en comfort uit en maakt die beloften waar. De beide "landlords" zijn zijn meer dan gastvrij en maken de beleving compleet
Ons verblijf bij Den Soeten Inval in Delden was subliem. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien, ideaal. Het ontbijt was overweldigend, alles wat je je maar kunt wensen staat op tafel. Kortom we waren in de wolken. Volgende keer zijn we weer hier!!