Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Beuningerstraat 20, 7587 LD |
Het Ros van Twente
Wat hebben we 6 geweldige dagen in de mooie en grote suite.
Heel mooi terras met een grote tuin.
Het ontbijt was meer dan goed en genoeg en lekker vers..
Met dank aan de gaztvrouwen.
En ja dan het diner, elke avond 5 x kregen we een heerlijk diner met genoeg vlees of vis en met groenten en sla. en een heerlijk dessert.
En weer een hele fijne attente gastvrouw.
Kortom we hebben enorm genoten, als mijn gezondheid het toelaat en gespaard hebben komen we zeker terug..
We zijn hier twee nachten geweest. Beide avonden daar tevens gegeten. Ontzettend genoten van het voortreffelijke eten, de heerlijke wijnen en vooral de zeer goede service. We hebben ons laten verrassen door de chef en tevens de bijpassende wijnen gedronken.
De kamer was zeer ruim met vrij uitzicht en een heerlijk terras. Het bed was voor ons het beste wat we in jaren in een hotel hebben ervaren.
De omgeving is geweldig zo vlak bij Ootmarsum, Denekamp en de Duitse grens.
Wij waren met 15 personen in 9 kamers voor een weekend.
Vanaf het begin tot het eind was het top, wat betreft alles, met bovenaan de gastvrijheid en vriendelijkheid
Dat het top was wordt beaamd door alle 15 mensen.
Een aanrader voor mensen die iets te vieren hebben.
Het was een verrassing voor mijn vrouw die 65 jaar aantikte . Kamers echt schoon , vriendelijk personeel , eten was heerlijk . We hebben gezellig met andere gasten de donderdag middag spontaan bij de openhaard doorgebracht . Kortom een heerlijke ervaring