Boerderijcamping de Beek

Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Omschrijving
In de Nederlandse provincie Overijssel vind je Boerderijcamping de Beek in Buurse. Hier word je hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een uitgebreide informatiemap. Ook is er een speciale fietsenstalling met genoeg plek om je elektrische fiets op te laden en vind je op het park zeer schoon san...
Boerderijcamping de Beek
We zijn hier een week geweest, maar dit is werkelijk een TOP camping. Hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers. Hele mooie en ruime plaatsen. Bij de waterpunten een zeeppompje. Keurig sanitair, wat perfect schoon is en meerdere keren per dag wordt schoongemaakt. Op een paar ochtenden per week staan er diverse broden en broodjes klaar. Neem wat je wenst en doe het geld maar in een bakje of het briefje met wat je gebruikt in de brievenbus. Er staat zelfs een bakje met wisselgeld. Verder staan er er van allerlei andere dingen wat je nodig zou kunnen hebben. Van ijsjes, eieren, jam enz. Doe het geld maar in het bakje, alles op vertrouwen. Perfect! Je merkt aan alles, bij de familie dat het alleen maar draait om de gasten en nergens anders om. In één woord: TOP. Daarnaast zit de camping direct aan de knooppunten route en kan je alle windstreken op om prachtige fietstochten te maken. We komen hier zeker nog een keer terug.
Wauw .. wat een heerlijke camping is dit; en dat in ons mooie Twente. Caravan getest op een geweldige camping, waar gastvrijheid en hartelijkheid de boventoon voert. Broodjes service, schoon en ruim sanitair, en ga zo maar door. Wil je tot rust komen, maar ook de geneugten van een camping, dan stop met zoeken; hier moet je zijn.
Samen met partner en kind drie prachtige dagen gehad op deze camping. De eigenaren zijn hartelijke mensen die de camping met veel passie en liefde runnen. Wij waren wet de tent en hadden een prachtige plek met uitzicht op het weiland en de dexter koeien. De camping is ideaal voor mensen die graag de natuur en rust willen opzoeken.
Altijd vriendelijk ontvangst en uiterst behulpzaam. Schone en goede voorzieningen. Wij komen graag al en aantal jaar terug
deze camping benadert de perfectie. Je krijgt hier echt het gevoel welkom te zijn. ontvangen met koffie en een koekje en een luchtig gesprekje. mooie ruime plaatsen met alles er op en er aan. Keurig sanitair. 's-ochtends staat er zowat een halve bakkerij klaar. Neem wat je wenst en doe het geld maar in een bakje. Er staat zelfs een bakje met wisselgeld. Verder staat er er van alles wat je nodig zou kunnen hebben. Van ijsjes tot bakjes jam. Doe het geld maar in het bakje. Wat een vertrouwen. Je merkt aan alles, bij deze familie draait het alleen om de gasten en nergens anders om. Werkelijk aan alles is (mee)gedacht. in één woord: TOP Je vergeet bijna te vermelden dat deze camping in een schitterend natuurgebied ligt en het startpunt is van geweldige wandel- en fietsroutes.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |