Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Kwinkelerweg 361, 7548 PE |
Landschapscamping 't Scharrelhoes
Twee weken op deze fijne rustige camping gestaan. Wat een mooie camping die zijn naam eer aan doet. Midden in bosrijk landschap met geweldig uitzicht. Op steenworp afstand van het dorp Boekelo en voor wie wat meer levendigheid zoekt, zijn Hengelo en Enschede binnen half uurtje te bereiken per fiets.
Sabine en Daniël zorgen ervoor dat alles op en top verzorgd is en zijn zeer gastvrij.

Geweldig wat een mooie camping, gesitueerd in een prachtige rustige omgeving, goede voorzieningen Helemaal top!
Geweldig lang weekend gehad op deze prachtige camping met veel mooie fietsroutes in de buurt. Wat hebben we genoten van de mooie fietspaadjes! Gelukkig konden we bij de houtkachel zitten in het gezellige praothuus, want het was in de avond fris en onze camperkachel deed het niet. Ook een heel vriendelijke ontvangst. Alles top!
Een hele fijne, rustige camping. Grote plekken, gras als tapijt. En ook de superschone heerlijke douches niet te vergeten. Een aanrader!
Camping met goede service gemoedelijk, prachtige plaatsen in mooi bosgebied uitstekend grasveld. Absoluut mooie huiskamer die 24 uur open staat. Echt alles top voor elkaar. Sanitair super clean.
Voor het achtste jaar op rij zijn wij weer afgereisd naar Boekelo 💚 om te gaan genieten met een grote G !!!!!!!
We hebben weer een heerlijke ruime plek en genieten van de de rust, schone sanitair, gastvrijheid, gezelligheid, mooie omgeving, fietsen en de natuur. Deze camping met 16 ampère stroom is een echte aanrader.