8FantastischScore uit 3597 reviews

Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Over Preston Palace

Preston Palace

Omschrijving

Preston Palace is een uniek All-inclusive Family Resort in hartje Twente. Met het subtropische zwemparadijs Riviera, de indoor kermis Boardwalk, de spelotheek met animatie voor de kinderen, de uitdagende spelfaciliteiten, het bruisende entertainment en de huisbioscoop is er mega veel te beleven. Natuurlijk mag goed eten en drinken niet ontbreken in onze unieke all-in formule. De vele restaurants, barretjes en terrassen maken de ultieme all-inclusive beleving helemaal compleet.

Vakantiegangers zijn al jarenlang dol op de accommodatie, waarvan sommigen al meer dan 20 jaar terugkomen, vooral nu er airco op de kamers is voor een comfortabel verblijf. Het eten en de drankjes worden als super goed ervaren, en het personeel krijgt veel lof voor hun vriendelijkheid. Er is veel te doen tegen een goede prijs, wat het een aanrader maakt voor wie zorgeloos wil genieten. Hoewel er wat opmerkingen zijn over bijbetalingen en de grootte van het zwembad, lijken de vakantiegangers vooral te genieten van hun verblijf, met speciale waardering voor de entertainmentopties en de algemene sfeer die als geweldig wordt beschreven.

• 24 uur inchecken

Preston Palace

8FantastischScore uit 3619 reviews

geweldig
Door a.g.witzier op 05-10-2024

altijd geweldig naar onze zin ,wij komen al ruim 20 jaar en ben nu blij met de airco op de kamer ,omdat ik last heb met mijn longen als ik het te benauwd krijg.

Prima goede service
Door Rochéé Dors op 04-10-2024

Het was geweldig. Het eten en de service was prima.

Geweldig
Door Yvonne de Graaf op 03-10-2024

Wij hebben genoten het was geweldig

Genoeg te doen voor een goede prijs
Door Ferdy op 02-10-2024
Alleen gereisd

Veel te doen, goede prijs. Een aanrader voor wie zorgeloos een volle Vakantie wil

Preston palace
Door Anoniem op 01-10-2024

Het was top. Maar jammer dat je voor zo veel geld ook daarnaast nog dingen moet betalen. Zwembad mooi groot maar als je met 2 mensen bent is dit naar half uurtje wel uitgekeken. Kermis snel dicht. Kroegen leuk maar als het te gezellig is dan zijn de kroegen te klein. Het ontbijt lunch en het eten en drinken was super goed. Personeel super aardig. Avond eten was minder. Ik was er nog nooit geweest. De verhalen die ik hoorde hoe geweldig het was. Zo ging ik ook naar binnen. Ik vond het persoonlijk minder. De kamer was best oud en was best aan vervangen toe. Badkamer zat vol met kalk. Douche putje liep niet door. Bij ons waren ze aan het verbouwen met kamers waardoor je dit om 8:00 al hoorde. Dus uitslapen zat er niet echt tussen. Bouwvakkers die aan het roken waren op balkon waardoor het in onze kamer kwam toen ons raam open stond dit was ook niet lekker worden. Ik zou wel voor 1 dagje weer terug komen. Maar niet Meer slapen.

Gezellig
Door René op 30-09-2024

Alles echt goed behalve een bar vrouw die bijna gooide met alles wat zij in schronk en trok bij de bier tap er af die had het echt niet naar haar zin