Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Capfun De Bongerd
Campingpark Capfun De Bongerd is leuk voor gezinnen met kleine kinderen. In het grote waterpark met verschillende glijbanen, in de buiten- of binnenspeeltuin, én met de animatie hebben ze veel plezier. In het restaurant kun je een hapje eten of juist wat bestellen. Camping De Bongerd Campingpark ligt aan de kust, binnen 20 minuten ben je aan het strand!
De camping straalt ultieme gezelligheid uit, vooral voor kinderen. Je hoort ze lachen bij de gave pumptrackbaan en in de zwembaden, binnen en buiten. De chalets zijn ruim en netjes, ideaal voor een ontspannen verblijf. Het park heeft volop speelmogelijkheden, met leuke glijbanen en een knusse speelhoek waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. De animatie is super enthousiast en zorgt dat je je dag nooit verveelt, met dansen, spelletjes, Color Runs en schuimparty’s. Het buitenzwembad is een topplek om te relaxen, lekker in de zon of een verfrissende duik. De omgeving is bovendien rijk aan leuke dingen doen, zoals aardbeien plukken of naar het strand gaan. Vakantiekriebel gegarandeerd!
Fietsverhuur
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Bongerdlaan 3, 1747 CA |
Website | Capfun De Bongerd |
Capfun De Bongerd
Ruim opgezet park met genoeg speel mogelijkheden. Fijn zwembad zowel binnen als buiten. Leuke glijbanen.
Chalet ruim en netjes. Voor de chalets een leuke speelmogelijkheid voor de kinderen. Handig om rustig een warme kop koffie te kunnen drinken ;)
Wij komen hier nu voor het derde jaar, de kinderen willen niet meer naar huis.
De camping is geweldig en het animatieteam super enthousiast en de kinderen worden de hele dag vermaakt. Ook het personeel bij de receptie en de horeca heel erg vriendelijk.
Volgend jaar komen wij zeker weer terug!!
Hele fijne camping en professionele animatie. Zwembad is erg uitgebreid en voor alle leeftijden leuk ingericht, vooral het buitenzwembad. Vriendelijk personeel en een nette chalet.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad bij Capfun De Bongerd! 😊 Een mooi park met geweldige mascottes, waar onze kinderen enorm van hebben genoten. Er zijn volop speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten.
Ook aan animatie is er ontzettend veel te doen, voor jong én oud. Van springkussens en een knutselhoek tot dansen en leuke spelletjes. Tijdens ons verblijf waren er ook activiteiten zoals een Color Run en een schuimparty. Er is echt genoeg te beleven!
Het zwembad vonden wij schoon en veelzijdig. Ook in de omgeving is genoeg te doen, zoals aardbeien plukken, de vlindertuin bezoeken, naar het strand of Fort Kijkduin. Een supermarkt is bovendien lekker dichtbij.
Een klein nadeel vonden wij de hoge tafel in het huisje. Wij vonden deze niet zo prettig om aan te zitten, vooral met jonge kinderen.
Onze kinderen hebben zich enorm vermaakt en wij zouden Capfun De Bongerd zeker aanraden! ❤️ We komen graag nog een keer terug 🤩
Wat een top vakantie hebben wij gehad! Zoveel faciliteiten op het park, de kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen. Het animatie team was top en wij vonden het echt een pluspunt dat er de gehele dag geknutseld kan worden. Zwembaden + glijbanen geweldig! Boomgaard lodges liggen op een fijne locatie, alle faciliteiten zijn hierdoor op korte afstand. Geweldige vakantie gehad, zeker voor herhaling vatbaar.