Camping Geversduin

Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Omschrijving
Gelegen in het prachtige Noordhollands duinreservaat vind je Camping Geversduin. Een gezellige gezinscamping zowel in een bosrijke omgeving, als dicht bij het strand. Met prachtige natuurspeeltuinen gegarandeerd voor uren speelplezier. Op de camping zijn ook twee restaurants en een minimarkt met een...
Camping Geversduin
Buitengewoon goede service en vriendelijkheid van de medewerkers. Bijzonder is dat ze bij de boeking vragen of ze iets kunnen doen om je te verrassen tijdens je verblijf. Ik vulde hierin dat mijn man jarig was en dat hij van spelletjes houdt. In de ochtend stonden er 2 dames te zingen met een versierde mand gevuld met leenspellen en een goodiebag. Deze persoonlijke aandacht kunnen wij heel erg waarderen!
Ik was hier de eerste keer nadat het ingrijpend is veranderd. Het is een hele leuke camping gebleven. Het sanitair is schoon, bij de receptie is men vriendelijk en de sfeer op het park is goed.
Er zijn leuke speeltuinen voor jonge kinderen. Plekken zijn mooi en ruim. Schaduw en zon. Wij waren er in de top weken van drukte. Dan zijn de toiletgebouwen niet goed schoon. En er waren ook jongeren die de ruimtes enorm hadden vervuild in de nacht. Geen toezicht. Personeel bij de receptie enorm aardig en behulpzaam. Kosten winkeltje buiten proportie en terras ook. Het is een hele dure camping hadden we wel iets meer verwacht.
Was voor de 6e keer op de camping. Dit keer met zoon en 3 vrienden van 13 jaar oud.
Het valt me op dat er aantal dingen over de tijd veranderd zijn:
- Sanitair wordt steeds minder goed schoongemaakt.
- Steeds meer (heel) kleine kinderen op de camping. Veel huilbabies en jankkinderen, dit is echt minpunt. Als je pech hebt zit je hele dag en nacht met zo’n kind naast je. Voor mij reden niet meer terug te komen.
- Kunstgras op het voetbalveld. Dit doet echt af aan natuurbeleving van bos en duin.
- In het middenbos kunnen geen auto’s geparkeerd worden maar wel campers en caravans. Is jammer, dat witte plastic detoneert in dit groene gedeelte vd camping. -Pluspunt: bij event silent disco ipv grote speaker met kinderhouse. -Camping ligt in duingebied waar het heerlijk wandelen is. Strand op wandelafstand
Leuk voor jonge kinderen tot ong. 8 jaar. Weinig activiteiten boven deze leeftijd. Veld Duinstruweel is een leuk veld, ook tot ong 8 jaar. Waren vooral veel peuters/kleuters op dit veld. Activiteitenprogramma wat matig. Park zelf is mooi, veel groen en rust. Leuk voetbalveld en speeltuin bij horeca is ook mooi en goede ligging tov terras. Campingplaatsen ruim en natuurlijk opgezet. Wel ver bij strand vandaan. Fietsen zeker 4 km.
Internet | Beschikbaar |
BBQ toegestaan | Beschikbaar |