Laagste prijsgarantie
7.9GoedScore uit 308 reviews

Over Camping Geversduin

Gelegen in het prachtige Noordhollands duinreservaat vind je Camping Geversduin. Een gezellige gezinscamping zowel in een bosrijke omgeving, als dicht bij het strand. Met prachtige natuurspeeltuinen gegarandeerd voor uren speelplezier. Op de camping zijn ook twee restaurants en een minimarkt met een biologische twist. De nabije omgeving is ideaal voor fiets- en wandel liefhebbers.

Padellen bij camping Geversduin!

Wij bieden met trots onze nieuwe faciliteit aan. Kom genieten van deze populaire sportsensatie op onze prachtige outdoor padelbaan. Sporten in een unieke bosrijke omgeving wat voor iedereen toegankelijk is. De baanhuur is inclusief rackets en ballen. Bekijk snel onze website voor meer mogelijkheden en boek vanaf €20,00 jouw padelbaan bij camping Geversduin.

Vakantiegangers zijn helemaal weg van de fantastische ligging in de beboste duinen, met heerlijk duinwater en frisse lucht om van te genieten. De vernieuwde en up-to-date sanitaire voorzieningen, de mogelijkheid om te slow-liven in een hangmat, en de verse croissants in de ochtend worden zeer gewaardeerd. Fietsen door het duingebied, langs loslopende paarden en highlanders, voegt iets speciaals toe aan de ervaring. Kinderen vermaken zich uitstekend in de grote speeltuin, terwijl de buitengewoon goede service en de persoonlijke aandacht, zoals verrassingen voor jarigen, een warme indruk achterlaten. Kortom, een paradijs op aarde voor de vakantiegangers die zon, zand, en zee zoeken!

• BBQ toegestaan

• TV

• Strand: 4000m

• Treinstation: 3000m

Beverwijkstraatweg 205, 1901 NH

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.