Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Kinderanimatie
Adresgegevens | Wagenstraat 74, 4845 CX |
Recreatieboerderij Johan en Caroline (Minicamping)
We hadden ons jaarlijkse familie kampeer weekend: 8 volwassenen en 7 kinderen. Omdat de weer vooruitzichten niet zo best waren, werden er op de valreep nog 3 bourgondische pods gehuurd.
Gelukkig viel het weer nog mee, maar het was vooral fijn dat we in een overdekt gedeelte konden eten en zitten met zn allen. De kinderen vermaakten zich uitstekend in de leuke speeltuin. Zeer kindvriendelijk. Goede friet en een meedenkende en aardige Caroline! Geweldige camping!
Erg kindvriendelijk, gemakkeljk contact te maken, voldoende voorzieningen en veel ruimte. Gemoedeljke sfeer
Twee nachtjes samen met dochter (6 jaar) in de Bourgondisch pod verbleven. De pod is niet groot, maar zeker als het weer goed is, is het prima. Als je met 5 personen erin gaat, heb je dat goede weer wel echt hard nodig.
Het terrein is netjes en onderhouden. Het sanitair is wat verouderd, maar doet het prima. Speeltuin is best groot, skelters/traktors overal, groot springkussen, genoeg te doen. De 6-jarige voelde zich al wel wat groot voor de speeltuin, maar heeft zich prima vermaakt.
Johan en Carolien werken ontzettend hard om het hun gasten naar de zin te maken, dat merk je in alles.
Het ontbijt is fantastisch en uitgebreid!
Kortom, aanrader met jonge kinderen tot ongeveer 5-6 jaar!
Heerlijk relaxed weekend met kinderen en kleinkinderen. Kleinkinderen vermaken zich prima met zelfbedachte races en reizen met de fietsjes en trapauto’s. En water en zand om zich heerlijk vies te maken.
Super!
De kinderen verdrietig wanneer ze weer naar huis naar huis moeten. Dat zegt genoeg
In de ochtend per tractor naar het badgebouw om 2 uur later met zand aan de handen terug te komen omdat ze de speeltuin zagen en daar bleven hangen.