De Somerense Vennen
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieCamping Boszicht
CampingAward GoudErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieCamping De Paal
CampingAward GoudErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieDe Achterste Hoef
CampingAward ZilverErg kindvriendelijk
De Somerense Vennen
Een kei leuke en fijne camping vooral omdat er veel te doen is voor jonge kinderen. Een geweldige vakantie gehad!!
Een super gezellige camping. Vooral voor kinderen van 0/ tot en met 12 jaar. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Een echte aanrader. Het sanitair is ook super netjes. Complimenten voor de poetsers.
De camping heeft een mooie ligging en de basis is erg goed. Er zijn wel veel hekjes, bloempotten, vlonders, schuurtenten, etc., Kortom: seizoensplekken en ons kent ons. Maar heel eerlijk: 's avonds hebben we daar geen last van gehad. De toerplaatsen zijn vooral achterop de camping bij het (oudere, maar superschone) toiletgebouw. Er zijn voldoende en nette speelgelegenheden voor de kinderen. Het sanitair is schoon, en er is leuk kindersanitair. Mooie omgeving rondom om te wandelen en/of te fietsen. Kortom: erg leuk voor een korte vakantie met kinderen!
Voor de camping: - Bij aankomst aangeven dat het kindersanitair (alleen) met een sleutel toegankelijk is en deze sleutel ook meegeven indien gewenst. - Er lopen honden los op de camping (die ook hun behoefte doen) en honden worden ook uitgelaten op de camping. - Achteraf even vragen of alles naar wens is geweest; nu was het alleen pasjes innemen en 'goede reis'.
De Somerense Vennen
Wij verblijven vanaf 2011 op de camping de hebben het uitstekend naar onze zin. 16april verjaardag van mijn vader (93) gevierd in het restaurant was uitstekend verzorgd een aanrader voor iemand die iets te vieren heeft vooral met kleine kinderen Die kunnen gewoon in de speeltuin het was top
Leuke kindvriendelijke camping met een mooi binnenzwembad, buiten- en binnenspeeltuin. Er is een speciaal sanitairgebouw voor kleine kinderen, allemaal erg schoon. Camping is zeker een aanrader.
De Somerense Vennen info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- AdresgegevensPhilipsbosweg 7, Lierop, 5715 RE