Laagsteprijsgarantie

9.3
FenomenaalScore uit 19 reviews

Prachtige camping
Door Conny van Overbeek op 08-06-2026

Zeer mooie camping. Het sanitair is prachtig en heel schoon. De grasmat is perfect en zeer goed onderhouden. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en de omgeving is erg mooi om te fietsen en te wandelen.

Prachtige Minicamping
Door Albert op 01-09-2025

Prachtige Minicamping.
Vriendelijke eigenaren.
Prachtig super schoon sanitair.
Grote plaatsen met stroom,water en afvoer op elke plaats.
Goede wifi.
Speeltoestellen voor kleine kinderen.
Verharding op de plaatsen, dus geen modder, en mooie grasmat.
Omgeving erg mooi om te fietsen en of wandelen.
Supermarkten en restaurants op korte afstand van camping.
Een camping die wij sterk aanbevelen, als u van rust houd.

niet klantvriendelijk!
Door Robert op 26-08-2025

Alles wat hier gezegd is klopt, maar klantvriendelijkheid is er niet. Wij kwamen voor drie nachten die vooraf betaald waren. Bij aankomst waren we volgens de eigenaar te vroeg waardoor we 4 euro extra moesten betalen. Bij vertrek moest er gekeken worden of er niet teveel elektriciteitsverbruik was, daar zouden deze vier euro bij opgeteld worden. Er bleek geen "meer"verbruik te zijn. Ik heb die 4 euro betaald netjes betaald en gezegd dat ik dit nog bij geen enkele camping waar we 's morgens aankwamen had meegemaakt En dat waren er voorafgaand aan dit verblijf 4. Het lompe antwoord was: dan ga je maar naar één van die campings. Voor ons dus nooit geen overnachting meer op de Goeiendonk. Over klantvriendelijkheid gesproken.

Rene van Erp
Door Rene van Erp op 10-06-2025

We hebben genoten van onze mini vakantie op camping Den Goeiendonk! Mooie, grote comforplaatsen, zeer goede toilet- en sanitairvoorzieningen en zeer aardige eigenaren! Goed onderhouden campingveldjes; een echte aanrader!

Fantastische camping
Door Bert en Corrie van Dreumel op 17-08-2024

Geweldige camping. Hele mooie ruime plaatsen. Ontzettend aardige ontvangst van de eigenaar. Fantastisch sanitair. Heel schoon. Een 10 zeker waard. Speeltoestellen o.a. glijbaan, trampoline, zandbak geschikt voor kleine kinderen. Prachtige omgeving om te fietsen via knooppunten. Dichtbij centrum van Sint Oedenrode en supermarkten. Er stonden veel senioren, enkele gezinnen met kleine kinderen. Het is zeker een camping waar we nog eens terug komen. Het was fantastisch om daar te staan.

Nominatie voor 2024/2025
Door G.ten Berge op 13-08-2024

Deze camping moet genomineerd worden als beste kleine camping van Nederland..dus alle verdere opmerkingen zijn overbodig