Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Tafeltennis
Totaal aantal kamers: 12
Adresgegevens | Stevensbeekseweg 4-B, 5825 JC |
Groepsvakantiehuis Hazenbroek
Voor het 10e jaar op rij een fantastisch paasweekend met de familie beleefd. De hartelijkheid van Anja en Huub is fenomenaal, ze doen echt alles om het ons naar de zin te maken! Dit jaar met een hele bijzondere welkomstaart!
Hazenbroek is inmiddels al vele jaren vaste plek om met 4 gezinnen (ca 24 pers) met jeugd in de leeftijd van 12 tot 22 ons gezamenlijke vakantieweekend te vieren. Jeugd en de papas en mamas kunnen goed uit de voeten met elkaar en los van elkaar. En met tegenwoordig de hottub is het helemaal te gek.
Al jaren komen we met kerst met de familie bij elkaar in dit fijne huis. Genoeg slaapkamers om met 24 mensen comfortabel te verblijven en de grote keuken is perfect om een kerstdiner in te koken! We genieten altijd volop, ook van de gastvrijheid van Huub en Anja die altijd voor iedereen klaarstaan als er hulp nodig is. We hopen nog vaak terug te kunnen komen.
Opnieuw feestdagen met de hele familie (24 pers.) hier naar volle tevredenheid doorgebracht. Anja en Huub laten je alle vrijheid, maar zijn beschikbaar indien nodig en heel behulpzaam. We hopen hier nog vele jaren te kunnen komen.
Wij komen al jaren in huis hazenbroek met veel plezier.
We kwamen ooit een eerste keer voor de specificaties:
Alles is ruim.
Alles is altijd helemaal schoon.
Je kunt lekker zitten, fijne bedden, goede temperatuur.
Fijne muziekinstallatie.
(Hele) goede wifi. Zowel binnen als buiten.
Alle faciliteiten die je verwacht zijn. Zowel binnen als buiten.
Alle faciliteiten die je niet verwacht zijn er ook. Zowel binnen als buiten.
Er zijn nooit dingen weg of gebroken.
We blijven komen vanwege de fantastische ontvangst van de gastheer en gastdame.
Het enige nadeel is dat dit zo'n ontzettend goede bestemming is, dat de kalender al tot in de verre toekomst volgeboekt is :)
Huub en Anja, bedankt!