Groepsvakantiehuis Hazenbroek

Groepsvakantiehuis Hazenbroek
Super verblijf! Geweldige accommodatie met enorm veel vermaak om met de gehele vriendengroep en/of familie! Zeer zeker aan te raden.
Het is een blijft een heerlijk huis met veel te doen, een hele fijne keuken, fijne banken, heerlijke bedden, gezellig, mooie tuin, en hele vriendelijke eigenaren.
Dat het een geweldig mooie en fijne locatie is. Alles is zuiver en ruim. Goede accommodatie voor grotere groepen.
Een betere accommodatie is niet te vinden, zó compleet en schoon. Vooral de super grote keuken met álles erin . Wij waren met een groep van 15 oudere dames. Allemaal een aparte slaapkamer ,grote douche’s ,meerdere toiletten. Rustige bosrijke omgeving.Winkels in de buurt.voldoende wandel/fiets gelegenheid. En áls je een vraagje hebt,1 Apje naar Anja en het wordt diréct opgelost ! Al met al CHAPEAU VOOR HAZENBROEK !!!
Wat hebben we genoten van ons heerlijke verblijf bij Anja en Huub. Voor de 5de keer waren we er met ons gezin en het voelde als thuiskomen. De hartelijke ontvangst, wat lekkers bij de koffie, de prachtige, van alle gemakken voorziene accommodatie, in één woord: fantastisch. Lekker relaxen in de hottub of gezellig een spel met elkaar doen, alles kan. Kortom een geweldige plek waar we graag weer naar toe gaan. Prachtige wandelingen gelijk vanuit het huis en een mooie omgeving waar voor iedereen wat te doen is. Heerlijke ruimte om het huis om te spelen en buiten te zitten. Alles superschoon en smaakvol ingericht. Top!
Een heerlijk huis met heel veel gezellige hoekjes buiten. Heerlijke bedden in ruime kamers. Het speelveld met trampolines, zandbak en speeltoestellen was geweldig. Ook de hottub was heerlijk. In de keuken kon je werkelijk alles vinden wat je nodig had. Door het goede weer zijn we heel veel buiten geweest maar ook binnen is er genoeg ruimte. De hele familie (17 volwassenen en 5 kinderen) hebben zich prima vermaakt. Volgend jaar komen we terug!
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |