EuroParcs Kaatsheuvel

We hebben de beste aanbieders voor EuroParcs Kaatsheuvel voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Omschrijving
EuroParcs Kaatsheuvel heeft een fantastische ligging met de Efteling om de hoek en wordt omringd door bossen, heide en zandverstuivingen. Op het kindvriendelijke vakantiepark vermaakt iedereen zich met een binnen- en buitenzwembad, 2 restaurants, animatie, indoor speeltuin en minigolf. Op een halfuu...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Van Haestrechtstraat 24, 5171 RC |
Website |
EuroParcs Kaatsheuvel
Het park zit er mooi uit. Het restaurant met binnenspeeltuin stinkt ontzettend naar riool, ook is het niet schoon binnen. Personeel hangt veel rond, maar als ik manager was liet ik ze zeker extra taken uitvoeren, menukaarten schoonmaken enz..
Huisje prima, echter zelf even stofzuigen nog, en extra zelf schoonmaken.
Receptie hangt ook een nare lucht, heel gek.
alles is prima alleen het zwembad het water was onder het vriespunt erg jammer dit
Erg leuke en mooie camping. Netjes en mooi opgezet. Huisjes zijn mooi ingericht! Wel vonden wij de vloer vies van ons huisje. En stond ook geen dweil om het zelf even schoon te maken. Voor de rest apparatuur werkt uitstekend en bedden waren prima! Wel erg gehorig. Enige wat wij erg jammer vonden, het zwembad water was te koud voor ons 3 maand oude baby. Het babybadje was ook niet warm, waardoor wij niet lekker met haar konden dobberen. Ons drie jarig zoontje had ook na een uur blauwe lippen terwijl hij geen rust in de kont heeft en alleen maar in beweging is. Dus dit zegt wel hoe fris het zwembad water is.

EuroParcs Kaatsheuvel
Hele park is supermooi, mooi wandelgebied Huisje helemaal compleet, goeie bedden, schoon Een heg tussen de huisjes zou beter zijn, zit je wat vrijer, maar een BUITENLAMP bij het uitgedeelde zou TOP zijn, zitten nu in donker, vind dat een beetje slecht
Mijn kids van 15 & 16 hebben zich top vermaakt! Bubble voetbal, jachtseizoen, slagbal. Allemaal leuke activiteiten. Shows waren ook erg goed! Hoog niveau voor een animatie team! Huisjes schoon en modern. Park is erg schoon! Vanaf kaatsheuvel ben je zo in de buurt van allemaal leuke steden