9.9FenomenaalScore uit 13 reviews

minicamping Driehuis

9.9FenomenaalScore uit 13 reviews

Echt geweldig
Door Joyce Zwaart op 07-08-2022

Wat een heerlijke ontspannen en ongedwongen sfeer. Kinderen (7 en 5 jaar) hebben de tijd van hun leven met boer Chris gehad. Dagelijks helpen met de dieren en knuffelen met de geiten, konijnen en cavia’s. Klein maar fijn. Sanitair is mooi schoon en geen gedoe met muntjes, pasjes, tijdsklokken en gewoon zelf kunnen instellen van de temperatuur. Je kan een kampvuur maken en bij slecht weer binnen recreëren, waar ook een enorm leuke ouderwetse school is ingericht voor de kinderen. Mijn zoontje van 5 was vanavond met naar bed gaan erg verdrietig want hij wil terug naar de camping. Wij komen zeker terug!

Relaxte en ontspannen sfeer. Geweldige camping.
Door Ans van Kollenburg op 04-08-2022

Als je van een ontspannen relaxte vakantie houdt moet je zeer zeker naar deze camping gaan. Het is geen 5 sterren moderne hippe camping maar dat wordt volledig gecompenseerd door de fijne gezellige sfeer. Een gevleugelde uitspraak van boer Chris toen wij niet goed wisten hoe we onze caravan zouden neerzetten.... je moet niet parkeren naar recreëren. Zet hem neer zoals je zelf fijn vindt. Douchen zonder muntjes, kampvuur als je wil, betalen als je gaat in een envelopje in de brievenbus... heerlijk. Geweldig genoten.

Genoten!
Door Fam Caspers op 27-06-2021

Genoten van de rust, ruime plekken en fijne ontspannen sfeer! Boer Chris neemt de tijd om de kinderen kennis te laten maken met de dieren, zo leuk! Er zijn genoeg speelmogelijkheden voor jonge kdn (tm 10 jaar ong). Sanitair is schoon. Er is een badje en krukjes om de handen te wassen. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

Heerlijke vakantie!!
Door Kim De brouwer op 16-05-2021

Geweldige eigenaar die de tijd neemt. Alles kan en super dat de dieren door de kinderen verzorgt mogen worden.

Geweldig genoten
Door Anne-Marie op 19-04-2021

De kinderen hebben zich uitermate goed vermaakt. Met de beesten en de speeltuin. De beesten werden 1 voor 1 aangedaan elke ochtend. Complimenten voor boer Chris. Hij laat de kinderen in alles helpen!

Super
Door Roxanne Boots op 10-08-2020

We hebben heerlijk genoten op deze geweldige mini camping. Het schoon, gezellig en oneindig plezier voor de kindjes. Boer Chris neemt alle tijd voor de kindjes. En elke dag koeien en ponys voorbij je tent die de kids naar binnen mogen brengen. Kortom 1 groot plezier

Bars

Restaurants