Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 10

Over minicamping Driehuis

Bij minicamping Driehuis ervaar je een gezellige, stralende plek vlakbij het water. Je waant je in een rustige omgeving met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Stel je voor: wakker worden met de zon op je gezicht, een frisse zeelucht en een gezellige sfeer. Dit is de plek om echt te genieten!

De ligging

Minicamping Driehuis ligt in een groen, rustig gebied vlakbij het water, perfect voor wie wil ontspannen in de natuur. Je bereikt de camping makkelijk met de auto of fiets, en in de omgeving vind je talloze leuke dingen om te doen. Of je nu houdt van wandelen, fietsen of lekker uitwaaien aan het water, hier zit je altijd goed. De omgeving ademt vakantie en nodigt uit tot genieten en ontdekken.

Wanneer je bij minicamping Driehuis bent, voel je meteen de relaxte sfeer. De comfortabele kampeerplaatsen en leuke faciliteiten zorgen dat je je snel thuis voelt. Er is een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte en je kunt genieten van de rust en de natuurlijke omgeving om je heen. Of je nu...

De camping biedt eenvoudige maar lekkere eetmogelijkheden. Vers broodjes bij het ontbijt.. of een gezellige barbecue in de avond. Er is een kleine omgeving waar je je eigen eten kunt bereiden, en soms worden er leuke activiteiten georganiseerd waarbij je samen kunt genieten van een hapje en drankje. Perfect voor een ontspannen dag vol gezelligheid.

Je betaalt ter plaatse de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen gesloten vanwege het weer of onderhoud. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vertrek je goed voorbereid voor een fijne vakantie.

Driehuizerweg 15 (Reek), 5375 KN

minicamping Driehuis

FenomenaalScore uit 3 reviews

Wat een pareltje!
Door Nicolette op 05-05-2025

Op 8 km vanaf ons huis kwamen we toevallig voor een weekendje op deze plek terecht.
En wat is het hier heerlijk! Een relaxte sfeer en zeer schoon sanitair. Hier voelt kamperen zoals het volgens ons bedoeld is: goede sfeer, veel ruimte, vriendelijke mensen en een niks-moet-alles-mag gevoel. En wat een prachtig uitzicht vanaf onze plek!
Jammer dat we het hier niet eerder ontdekt hebben, want de camping gaat stoppen aan het eind van dit seizoen. Maar misschien komen we dit jaar toch nog even een keer ;)

Echt geweldig
Door Joyce Zwaart op 07-08-2022

Wat een heerlijke ontspannen en ongedwongen sfeer. Kinderen (7 en 5 jaar) hebben de tijd van hun leven met boer Chris gehad. Dagelijks helpen met de dieren en knuffelen met de geiten, konijnen en cavia’s. Klein maar fijn. Sanitair is mooi schoon en geen gedoe met muntjes, pasjes, tijdsklokken en gewoon zelf kunnen instellen van de temperatuur. Je kan een kampvuur maken en bij slecht weer binnen recreëren, waar ook een enorm leuke ouderwetse school is ingericht voor de kinderen. Mijn zoontje van 5 was vanavond met naar bed gaan erg verdrietig want hij wil terug naar de camping. Wij komen zeker terug!

Relaxte en ontspannen sfeer. Geweldige camping.
Door Ans van Kollenburg op 04-08-2022

Als je van een ontspannen relaxte vakantie houdt moet je zeer zeker naar deze camping gaan. Het is geen 5 sterren moderne hippe camping maar dat wordt volledig gecompenseerd door de fijne gezellige sfeer. Een gevleugelde uitspraak van boer Chris toen wij niet goed wisten hoe we onze caravan zouden neerzetten.... je moet niet parkeren naar recreëren. Zet hem neer zoals je zelf fijn vindt. Douchen zonder muntjes, kampvuur als je wil, betalen als je gaat in een envelopje in de brievenbus... heerlijk. Geweldig genoten.