Minicamping De Stamhoeve
Totaal aantal kamers: 9
Bouwjaar: 2022
Adresgegevens | Oude Bosschebaan 23, 5074 RC |
Minicamping De Stamhoeve
Ja deze camping is echt top. Wat een sanitair hotel chick niveau. Uitstekende plekken erg goede wifi en fiets en wandelen kan je daar naar hartenlust. Mooie grotere steden in de omtrek en eigenaren meer dan behulpzaam en erg aardig. Een dikke 10 wat mij betreft
Heerlijke camping met heeeeeeel mooi en schoon sanitair en de inrichting is tot in de details doordacht. Locatie is mooi centraal gelegen. Voor ieder wat wils zowel natuur als stedelijk. Zeer vriendelijke eigenaresse! Niets dan lof.
Vorige week waren we weer op camping de Stamhoeve. Geweldige camping, mooie plaatsen, goed onderhouden en een fantastisch toiletgebouw. Echt een aanrader voor rustzoekers en gezinnen met kleine kinderen.
Prima camping. Wel meer voor mensen die van glamping houden dan van echt kamperen.
Mooie kleine camping erg leuk neer gezet Vriendelijke eigenaars Super mooie sanitair ( pas nieuw) Je kan er heerlijk fietsen en wandelen. Wij hebben een super fijne 5 dagen gehad