Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 2000m
Treinstation: 6000m
Adresgegevens | Looerheideweg 10, 5571 TZ |
Minicamping `t Swinkeltje
Een heerlijke kleinschalige rustige camping . Sanitair echt super schoon en ruim . Zéér vriendelijke eigenaar . Omgeving is heerlijk om te fietsen . En boodschappen binnen 2 km . Wij komen graag nog eens terug
Leuke gezellige en rustige camping.
Dichtbij mooie dorpen en stadjes zoals Eersel Valkenswaard en natuurlijk Bergrijk zelf.
Eigenaar is lief en behulpzaam. Doet goed zijn best om er een mooie camping van te maken.
Wij gaan zeker nog eens terug.
Een rustige camping .De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij en in voor een praatje.
Sanitair werd erg goed schoon gehouden.
Fietsmogelijkheden in de omgeving voldoende.
Met zijn vieren genoten van de omgeving.
Tip:De tegels mss een keer veranderen i.v.b.m valgevaar( ongelijk)Natuurlijk niet altijd te voorkomen door boomwortels.Blijft lastig.
Leuke kleine camping met mooie ruime plaatsen. Mooi groen, hadden genoeg schaduw. Sanitair is ruim en schoon. Je bent met fiets zo in Bergeijk of in de bossen. Genoeg mogelijkheden voor leuke fietstochten. En een gezellige campingeigenaar die alles netjes geregeld heeft en het allemaal goed in de gaten houd. Echt top
Wij hebben deze week als fantastisch ervaren.
Vriendelijk ontvangst leuk contact met eigenaar.
En schoon toppie ga zo door.Mooie fietsroute ‘s in de omgeving voor ieder wat wils.
Hebben een week op camping 't Swinkeltje gestaan en dat was on prima bevallen ,Pieter is een zeer vriendelijk en behulpzame man,camperplaats met mooie uitzicht en zeer belangrijk heel net en goed sanitair met ruime douche, vanaf de camping mooie fiets route.voor ons was het een hele mooie week en komen zeker nog eens terug.