8.6FantastischScore uit 935 reviews

Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Camping De Paal

Bijzonder overnachten in Brabant op Camping De Paal. Kies voor een luxe safaritent of trekkershut. Een verblijf op De Paal is een feestje voor kinderen tot 10 jaar. De clowns zijn hun beste vrienden, het animatieteam trouwens ook. Vooral de musicals zijn erg populair. Verblijf in een groene omgeving op slechts een half uurtje rijden van Eindhoven.

Telefoonnummer

Website

Social media

Instagram, Facebook

Camping De Paal

Op camping de paal weten vakantiegangers vooral de goede zorgen te waarderen. Met schone toiletten, ruime kampeervelden, en een zwembad dat samen met de binnenspeeltuin de kinderen super vermaakt, is er voor jong en oud wat wils. Het animatieteam krijgt veel lof voor hun vriendelijkheid en motivatie, en de creativiteit en diversiteit van het recreatieteam zorgen voor onvergetelijke belevenissen. Terwijl sommige gezinnen met oudere kinderen de veranderingen betreuren, blijven anderen trouw boeken, mede dankzij de nieuwe attracties zoals de glijbaan in het binnenzwembad en de professioneel verzorgde shows en voorstellingen. Dit alles maakt camping de paal een plek die blijft verrassen en vernieuwen.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

8.6FantastischScore uit 942 reviews

Nooit meer
Door Sanne kroos op 08-09-2024

Eerste keer camping de paal maar ook de laatste! Je bent hier echt een nummer ( of een paal ) dan een klant. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan camping de Zandstuve.

We hadden opa en oma op bezoek ( netjes gemeld en betaald ) na het eten wilde ze weg maar het weer sloeg om .. een rivier van regenwater en harde wind. De receptie gebeld en gevraagd of er een auto even het terrein op mocht om oma die slecht te been is enwat zware spullen mochten ophalen ( binnen 3 minuten zouden we weer buiten staan, Ze moesten hiervoor een plek boeken voor een nacht. Belachelijk. Deze camping denkt echt 0 mee.

Top camping GEWELDIG!!!!!!!
Door Jan jansen op 31-08-2024

Wat een geweldige camping alles goed verzorgd. toiletten erg schoon, ruime kampeervelden het zwembad en de binnenspeeltuin vonden de kids super. Ook de complimenten aan het animatie team heel vriendelijk en gemotiveerd team

Top tijd!
Door Gerard de Jong op 29-08-2024

Super faciliteiten. Het recreatie team is zo gevarieerd, creatief en levert top kwaliteiten voor alle leeftijden. Een vakantie vol belevenissen om nooit te vergeten!!!

Camping De Paal

Minder leuk voor gezinnen met kinderen en een leef
Door Familie op 27-08-2024

We komen nu al een aantal jaren op de camping. Ieder jaar is er wel weer iets nieuws bijgekomen. Eén prima vakantie gehad afgelopen jaar. Ook weer geboekt voor komende zomer. Echter is er vanaf komend seizoen een wijziging en mogen kinderen vanaf 13 jaar niet meer naar de binnenspeeltuin. Nu is de camping gericht op jonge kinderen, dat is super. Maar voor gezinnen met meerdere kinderen waar de leeftijden iets uit elkaar liggen word het dus minder aantrekkelijk. Na onze boeking kregen wij een mail met de mededeling dat wij met een “jongere” naar de camping kwamen en dat de camping enkel gericht is op kinderen tot 12 jaar. Terwijl onze andere kinderen tussen de 4 en 8 jaar zijn. Het voelde als een niet welkom bericht. Erg jammer. Het binnenzwembad is erg klein voor z’n grote camping. Het is dan ook vaak erg druk en onoverzichtelijk. Het restaurant is prima al mag de bediening wat beter. Het sanitair was prima, schoon.

Mooie en leuke Camping.
Door Jarno Smits op 26-08-2024

Goede en leuke Camping, komen hier nu al 4 jaar en alles is goed in orde schoon en netjes sanitair, en er word goed schoongemaakt, ook een super leuk en professioneel recreatieteam, leuke voorstellingen en shows, de sing a long show is ook een leuke afsluiting ieder weekend met mooi vuurwerk.

Er word echt veel aandacht en tijd gestoken In de shows en voorstellingen.

Ze hebben sinds dit jaar ook een nieuwe glijbaan in het binnen zwembad een hele mooie aanvulling

We hebben voor volgend jaar ook alweer geboekt.

Camping de Paal is voor ons thuiskomen
Door Myra Keemink op 24-08-2024

Camping de Paal is een fantastische kindercamping. Wij zijn dit jaar voor het 8ste jaar geweest. De ligging is mooi en bosrijk. De plekken zijn ruim opgezet. Het sanitair wordt goed bijgehouden. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn al deze jaren vooral terug gekomen voor het fantastische animatieteam. De viva clowntjes zijn onvergetelijk. Het is enorm professioneel opgezet en elke dag worden er voor de verschillende leeftijden activiteiten georganiseerd van sport tot knutselen, hutten bouwen, fietscrossen noem het maar op. De musicals zijn geweldig om naar te kijken en naar te luisteren. Voor ons is camping de Paal meer dan thuiskomen. Wij hebben zeker qua animatieteam nog geen camping gehad die hieraan kan tippen. De camping is wel gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Dat is hun kracht en richten zij zich goed op.