Vakantiepark Leukermeer
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-1](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/acco/e08deea3-aae2-415e-aa00-db4005c9de8d/7fdfe82e-ead6-4480-9c25-25a6a3cd98e8.webp?w=500&h=175)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-2](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/acco/e08deea3-aae2-415e-aa00-db4005c9de8d/808a34ab-e950-405d-92f6-ba45c2e66de0.webp?w=250&h=100)
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Leukermeer voor je op een rij gezet:
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-3](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02830000-02839999/E2836084.jpg?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-4](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/acco/e08deea3-aae2-415e-aa00-db4005c9de8d/a5e7d593-5b98-4bd3-b294-1e9c4b8799df.webp?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-5](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/02830000-02839999/E2836089.jpg?w=250&h=100)
- Waardering
- Animatie programma
- Waterpark
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Vakantiepark Leukermeer in het Limburgse Well is een goede keus voor als je met kinderen op vakantie gaat. De animatie, het strand, de zwembaden en alle andere faciliteiten zorgen voor vermaak voor jong en oud. Huur een fiets en maak mooie fietstochten door de prachtige Maasduinen, kom watersporten op het Leukermeer of bezoek kinderparadijs Irrland net over de grens bij Kevelaer..
- Francine Gaal11-01-2022
Top!!
Geboekt via de website, helaas konden we bepaalde informatie niet vinden. Contact gehad met de receptie en vriendelijk geholpen. Bij aankomst was het druk en hebben we even moeten wachten op de slagboom, maar dit mocht de pret niet drukken. Floating house was geweldig met prachtig uitzicht. Komende zomer zijn wij er weer.
- Femke11-01-2022
- Bart28-12-2021
Mooi park
We hebben Vakantiepark Leukermeer bezocht met ons gezin. Voor de kids genoeg te doen denk aan speeltuin, animatie en het stand. Binnenbad bij slecht weer aan de kleine kant. Onze Lodge was ruim genoeg en schoon bij aankomst. Voor komend jaar weer geboekt!
- Jeroen28-12-2021
- J.kopmanschap26-10-2021
Fantastische
Ik ben 16 jaar geleden op deze camping geweest gedurende 13 jaar te hebben gekampeerd. In deze tijd is er veel veranderd in de goede zin van het woord. Het is een prachtig park geworden mat alle faciliteiten, prachtige omgeving voor fietstochten of om te wandelen. Ik kom hier zeker nog eens terug.
- Lieke01-09-2021
Leuke camping
Al vaker hier gestaan en het blijft een van de mooiste plekken om onze vakantie te vieren. Prachtig uitzicht vanuit het terras (beachclub zoals ze dat noemen) waar we regelmatig hebben gezeten. Leuk animatieprogramma waar onze kids zich prima hebben vermaakt.
Vakantiepark Leukermeer info
Camping-informatie
- Aantal huisjes op parkBeschikbaar (119)
- CafeBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsNiet beschikbaar
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- ZwembadNiet beschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- WaterskiënBeschikbaar (1)
- Speedboot varenBeschikbaar (1)
- ZeilenBeschikbaar (1)
- WaterfietsenBeschikbaar (1)
- SquashBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- PaardrijdenBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- BasketbalBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Verwarmde zwembadenNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Bananen bootBeschikbaar (1)
- KanovarenBeschikbaar (1)
- AquaparkBeschikbaar