/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fa95766c8-cf9d-4691-9cd1-1dc43ec603d5%2Fe5da8c8d-ec6c-4c1a-8cd2-0904c110693b.webp)
Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03050000-03059999%2FE3052200.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03100000-03109999%2FE3105674.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03210000-03219999%2FE3210334.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03040000-03049999%2FE3048461.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03100000-03109999%2FE3105670.jpg)
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Omschrijving
Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg is ideaal voor een gezinsvakantie. Je kunt namelijk kiezen voor een staanplaats op het kindvriendelijke veld. Hier kunnen de kids onbezorgd spelen op de speelvelden of in de zandbak. De eigenaar brengt elke ochtend verse broodjes. Gelegen in Schinnen. Zie de zon...
Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg
Prachtig gelegen camping, je waant je in het buitenland. Sanitair wordt perfect schoongehouden, super dat er ook badkamers zijn. Grote plaatsen, je mag bij aankomst zelf een plaats uitzoeken. We hebben met veel plezier 2 weken doorgebracht op de camping en hebben genoten. De plaatselijke bakker komt van dinsdag tot zaterdag op de camping, dat is een leuke bonus. Aanrader!
We verbleven een nachtje op deze camping. Mooi en goed onderhouden terrein. Ruime plaatsen. Kinderveld was leuk voor de kinderen, genoeg om mee te spelen. Schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. In de ochtend komt de bakker op de camping met een zeer ruim assortiment. Wij gaan nog eens terug!
Een prachtige, rustige camping, met mooi uitzicht, schitterend en schoon sanitair, met een vriendelijke, enthousiaste eigenaresse. Overal is aan gedacht, het ontbreekt je aan niets. Ruime plekken en een heerlijke bakker die in het kampeerseizoen dinsdag tm zaterdag heel veel lekkers uitstalt op de camping. Een kinderveld, de ijscoman die af en toe langs komt en een schitterende omgeving met heel veel leuks om te doen. Echt vakantie!! Wij waren nog niet uitgenoten, dus wij komen graag nog eens terug!
Eind augustus 2022. Prachtig weer. We zochten een camping en vonden dit pareltje (tip van iemand op Facebook). Wat een prachtige camping. Hartelijk ontvangst, heel modern en schoon sanitair, mooie grote en vlakke plaatsen. Heerlijk gewandeld, gefietst, kortom genoten van Limburg! Een aanrader? Zeker wel! We hoorden wel de weg waaraan de camping is gelegen en af en toe kwam er een vliegtuig over, maar dat mocht de pret niet drukken😉
Mooie camping met zeer ruime plekken. Wandel en fietsroutes lopen dicht langs de camping. 2 supermarkten en bakker op 1,5 km. Dus de auto bijna niet gebruikt. De camping was steeds vol maar er werd nergens, al was de ruimte er soms nog wel, een caravan tussen gedrukt. Sanitair zelden zo mooi gezien. Mooi gebied om te fietsen via de diverse knooppunten. Ook 5 keer per week om acht uur bakker op de camping maar ik fiets liever even naar het dorp Kortom hier komen we terug
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |