Taerkes Hoes
Pinkers
VakantiehuisBuitenhuis AlbaNera
VakantiehuisAlkenrode
VakantiehuisHoeve A Gen Water
VakantiehuisErfgoedlogies d'Ouffenhoff (+Cottages en Groepsaccommodaties)
VakantiehuisHet Molenaarshuis
VakantiehuisLogeren bij Laura
VakantiehuisGulpdal Vakantiewoningen
Vakantiehuis
Balkon terras
Centrale verwarming
Adresgegevens | Koppelstraat 2, 6088EP |
Taerkes Hoes
Fantastisch vakantiehuis! Aan alles is gedacht, van jong tot oud! De tuin is afgesloten, wat fijn is met kleine kinderen, er is een ruime parking op eigen terrein (ook af te sluiten), een mooie overkapping waar je met regen, of een frisse avond toch nog lekker en gezellig kan zitten bij de open haard, ruime woonkamer, een uitgebreidde keuken, alles is zeer netjes schoon en de host is vriendelijk en goed bereikbaar voor eventuele vragen! kortom, we hebben genoten!
Een heel fijn weekend gehad met onze familie. Een zeer compleet, mooi ingericht, sfeervolle en schone accommodatie.
Een super mooi huis alles heel schoon en met heel veel liefde en passie ingericht. Geweldig leuk weekend gehad en van alles voorzien in het huis.
We hebben met de hele familie een geweldig weekend gehad. Wat een leuk en gezellig huis, en prachtig ingericht. Een gastvrij welkom door eigenaresse Karin. Er was meer dan voldoende ruimte, en de mancave was een enorm succes! Wij hopen zeker nog een keer terug te komen en zullen dit huis dan ook aan anderen aanraden.
Zelden zo'n geweldig huis voor onze vriendengroep gehad. En we gaan al ruim 25 jaar met elkaar op pad. Dit huis is een echte topper. Opgemaakte bedden bij aankomst. Fijne slaapkamers met eigen sanitair. Veel zitgelegenheden, zowel binnen als buiten. Meer dan genoeg servies en bestek. En superschoon. Een echte aanrader!