't Reijmerhöfke

We hebben de beste aanbieders voor 't Reijmerhöfke voor je op een rij gezet:
't Reijmerhöfke
Wat een top verblijf! De bedden liggen heerlijk en de kamers zijn brandschoon. De woonkamer is een heerlijke plek om te zitten met je gezelschap. Het ontbijt is meer dan genoeg en heel vers! Al met al een dikke aanrader.
Hier een nachtje verbleven na een diner bij Brut172. Perfecte ligging daarvoor, we wandelden in een paar minuten naar het restaurant. Eenvoudige kamer maar schoon en fijn bed. Rustige omgeving. Vriendelijke eigenaresse en prima vers ontbijt.
Normaal gaan mijn vrouw en ik naar een hotel. Deze keer romantisch in deze B en B. Géén hotel kan hieraan tippen. Gezellig, goed verzorgd, vriendelijk, gemoedelijk en brand schoon. Echt een genot om daar te mogen zijn. Top ontbijt en een hele goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Een echte aanrader en met zekerheid ons verblijf in de toekomst met dank aan Paulette.

't Reijmerhöfke
We hebben een heerlijk verblijf gehad in de B&B. Een prachtige boerderij waar we zeer hartelijk werden ontvangen door de gastvrouw. Mooie, ruime en brandschone kamer met lekkere bedden, goed ontbijt op een tijdstip dat je zelf kunt aangeven. Kortom: alles tot in de puntjes verzorgd! Wij verbleven hier in combinatie met een diner bij Brut 172, wat op minder dan 10 minuten loopafstand van de B&B ligt. Nogmaals veel dank voor alle goede zorgen!
Wij waren hier voor de derde keer en hebben opnieuw genoten tijdens ons verblijf in de B & B. De hartelijke ontvangst van de gastvrouw, altijd vrolijk en vriendelijk. Het ontbijt, de kamer, alles was weer voortreffelijk en goed voor elkaar. Een heerlijk midweekje met prachtig weer. Genoten van de omgeving en 's avonds heerlijk in de comfortabele stoelen in onze kamer bijkomen. Bedden slapen heerlijk in een rustige omgeving. Ontbijten op een tijd die je zelf graag wilt, geen enkel probleem voor onze gastvrouw! Bedankt weer voor deze heerlijke midweek. Wij zeggen opnieuw tot ziens!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |