9.9FenomenaalScore uit 320 reviews

Buitenhuis AlbaNera

9.9FenomenaalScore uit 319 reviews

Top accomodatie!
Door Marlie Janssen op 16-11-2023

Wij verbleven met 31 personen in het Buitenhuis. Het is een prachtige accomodatie, mooi en sfeervol ingericht, goede akoestiek, fijne slaapkamers met ieder een eigen toilet/badkamer. Dan ook nog een aparte (feest) ruimte met bar, spellen en een bioscoop. Buiten een voetbal en een tennisveld, en 2 trampolines. Kortom te veel om in een weekend gedaan te krijgen. We gaan dan ook graag een keer terug!

Top huis
Door Verhofstadt Christel op 02-11-2023

Nog steeds een toplocatie, we zijn hier al meerdere keren geweest. We worden steeds hartelijk verwelkomd. Prachtige locatie, mooie streek. Niks ontbreekt hier.

Beste accomodatie in 18 jaar.
Door Ronny Vogt op 26-09-2023

Als vriendengroep hebben we de afgelopen 18 jaar veel accomodaties aangedaan. Dit jaar met onze groep gebruik gemaakt van deze accommodatie. Niets, maar dan ook niets op aan te merken. Prettige verhuurder met gevoel van gastheerschap. Conclusie een dikke tien.

Uitstekende en perfect verzorgde locatie
Door Familie B op 28-07-2023

We hebben een geweldige familie midweek gehad in AlbaNera. Zowel binnen als buiten is de locatie perfect verzorgd en heel compleet. Er zijn diverse plekken, voor mensen van jong tot oud, om te spelen, te relaxen en gezellig samen te zijn. Ook de slaapkamers en het sanitair zijn tiptop verzorgd en schoon. De gastvrije ontvangst en service tijdens het verblijf maken het plaatje compleet. Van ons een dikke tien!

Fantastisch
Door Omer op 13-07-2023

Wij zijn als stichting voor de tweede keer bij Buitenhuis AlbaNera geweest en zoals bij de eerste keer hebben wij een mooie en een fijne verblijf gehad. De bewoners hebben ontzettend genoten van alle ruimte en activiteiten die het vakantiehuisje te bieden heeft. De ligging is perfect. Lekker rustig en ook weer dichtbij andere activiteiten die de bewoners leuk vinden. Al met al je zal zeker een mooie tijd ervaren bij Buitenhuis AlbaNera:)

Geweldige plek voor een (vrienden)groep
Door Jennifer op 28-06-2023

We hebben een ontzettend leuk verblijf gehad op AlbaNera. Voor onze vriendengroep inclusief kinderen van verschillende leeftijden was er genoeg vermaak. Verschillende plekken voor iedereen om te verblijven en ook voldoende ruimte om je even terug te trekken indien wenselijk. Het gehele verblijf was super schoon en de gastheer heel gastvrij en attent. En de Ospelse kermis was een bonus 😉! We komen graag nog een keer terug!

Huisdieren

Wlan internet