Camping Roland
- Kinderzwembad
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk kamperen in Afferden op Camping Roland. Want kids worden vermaakt door de animatie of vermaken zichzelf bij de springkussens of in de indoor speeltuin. Bij lekker weer spelen zij buiten terwijl jij een drankje drinkt met uitzicht op het panoramaterras. Het personeel is hier vriendelijk. Op 25 kilometer van het Limburgse Venray.
We hebben de beste aanbieders voor Camping Camping Roland voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieCamping Hoeve de Schaaf
CampingGoed sanitair Ga naar accommodatieCamping 't Geuldal
Camping Ga naar accommodatieBoszicht
CampingAward GoudGoed sanitair
- René17-12-2022
Mooie camping
Mooie camping, schitterende ligging zo vanuit caravan de natuur in. Camping nog niet helemaal geschikt voor winterkamperen. Waterleidingen bevroren, en dan lastig met water voorraad. Sanitair was behaaglijk verder alles prima👍
- Johan Poel29-10-2022
Prijs klopt niet!
Budget vriendelijk met de fiets op pad. Zelf linnengoed en slaapzak mee in de fietstas. Bij geboekte trekkershut (€55) blijkt bij aankomst verplicht een laken pakket (€15) te moeten worden afgenomen. (= + meer dan 30%). In het hutje hangt een formulier dat hier vrijblijvend voor kan worden gekozen. “Dat klopt inderdaad niet meer”…aldus de mevrouw bij de receptie. Verder op de camping niets meer open aan bar/restaurant om nog iets te eten/ drinken. Jammer voor fietsers met beperkte bagage mogelijkheid. €70 voor twee kale bedden in een trekkershut zonder enige verdere faciliteiten, is te duur betaald.
- Lubbers25-09-2022
Mooie camping
Mooie canping aan bosrand gelegen, grote plaatsen, camping ziet er netjes schoon uit. Sanitair is prima, jammer dat deze onderwarmt is, maar begrijp dit wel gezien de huidige energieprijzen. Zwembadwater is onverwarmt.
- Fritz Rombout13-09-2022
Mooi gelegen camping
Goed geoutilleerde en mooi gelegen camping. Erg rustig. Wij waren daar met onze tourcaravan voor twee weken. Veel vaste plaatsen maar daar heb je geen last van. Vriendelijke ontvangst. Sanitair wordt goed schoon gehouden en is prima. Jammer is wel dat er steeds druk wordt uitgeoefend op de tijd van verblijf. Zo van, u moet bij boeken anders wordt uw plaats vergeven aan iemand anders. Dus bij geboekt maar, mocht je eerder weg moeten, je krijgt je geld niet terug. Zwak WiFi is gratis en voor goede WiFi moet je betalen. Bij aankomst werd gezegd, beter niet op die plaatsen gaan staan want daar staat een gezelschap van ieren die nogal aanwezig zijn. Deze mensen maakten er een gewoonte van heel de dag met hun auto's over de camping te rijden. Ik ben zelfs een keer geraakt door een spiegel die gelukkig inklapte met boze gezichten als gevolg. Bij de receptie zijn veel klachten binnengekomen over deze mensen maar er is niets aan gedaan.
- Stefan H.20-08-2022
Prima camping, maar het was toch de laatste keer.
Een korte tussendoor kampeervakantie voor ons. We stonden op het shelterveld, dit is het meest basic van allemaal en prima voor een kort verblijf (2 nachten). Het personeel van de camping, de winkel en het restaurant zijn allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas de tweede nacht weinig rust gekend , door zeer luide buren (vaste camping bewoners) zij waren luid, dronken en brutaal. De relatief jonge kerels en meiden hebben ons toch wakker gehouden tot 2.00 uur 's nachts met muziek, geroep en luid gekots. We zijn in het verleden nog op deze camping geweest en waren steeds zeer tevreden, vooral de ligging (omgeving) en het vriendelijk personeel. Spijtig dat mensen die hier regelmatig en vast verblijven het eigenlijk een beetje verzieken. Ik denk dat we volgende keer eens een andere camping in de buurt proberen en gewoon eens komen eten in het restaurant.
- Marie18-08-2022
- ZwembadBeschikbaar (1)
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TafeltennisBeschikbaar (3)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- GolfBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- DartsNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Contactloos betalenBeschikbaar
- Treinstation8 km
- AdresgegevensRimpelt 33, 5851 EK
Eigenaar, 08-11-2022
Beste meneer Poel,
Hartelijk dank voor uw review.
De huidige voorwaarden die wij als camping hanteren voor het verblijf in één van onze verhuuraccommodaties zijn helaas gebaseerd op eerdere ervaringen. Wij begrijpen, dat het betreffende formulier in uw accommodatie voor verwarring zorgde en hebben dit inmiddels verwijderd. Dit neemt niet weg, dat het totaalplaatje van onze camping helaas niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit betreuren wij ten zeerste. Mochten wij dan ook verder nog iets voor u kunnen betekenen, neemt u dan gerust contact met ons op.