De Watermolen

We hebben de beste aanbieders voor De Watermolen voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Omschrijving
Camping De Watermolen (Opende) is een plek waar zowel rustzoekers als gezinnen het fijn vinden. Het is een goed onderhouden camping en altijd schoon. Jong en oud heeft veel waterplezier in het zwemmeer. In de bistro kan je af en toe lekkere pizza’s eten. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers...
De Watermolen
Wij hebben een heerlijk rustige en relaxte vakantie gehad op camping De Watermolen. Mooie omgeving om te fietsen. Mooi zwemwater met diverse attributen. Verder heel vriendelijk personeel, staat met raad en daad voor je klaar. Schoon sanitair, wordt dagelijks regelmatig gecontroleerd.
Wat een heerlijke camping is dit toch. Ze zijn allemaal super vriendelijk en behulpzaam. De eigenaren zijn zo heerlijk enthousiast en ze staan altijd voor je klaar Een fantastische camping voor kinderen, een heerlijk zwemmeer met spring en klimattributen in het water. Schone toiletgebouwen. De avonden heerlijk bij een kampvuurtje, kortom zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hebben 2 heerlijke weken gehad op de Watermolen. Supermooi onderhouden terrein. Wat een prachtige plek! Al het personeel en de eigenaren super vriendelijk, maar niet op een “neppe” manier. Er hangt een hele gezellige sfeer. Onze kids van 13 en 15 hebben het ook top gehad en veel vrienden gemaakt bij het zwemmeer. En het eten…. Fenomenaal. Heerlijke verse friet en die pizza’s zijn de lekkerste die we ooit hebben geproefd! Zeker voor herhaling vatbaar!!

De Watermolen
Ik verbleef in een waterchalet. Klein maar fijn. Alles aanwezig in het huisje. Het uitzicht was fenomenaal. Elke avond genoten van de zonsondergang. Een avondje een vuurkorf gehuurd. Ook dit was perfect geregeld. De pizza avond was super!
Supermooie plek op de camping gekregen. Heel dicht bij het sanitairgebouw. Vriendelijk personeel. Met de hondjes zo het bos in, wat bij de camping hoort. We hebben genoten. Mijn dochter mistte alleen een overdekt zwembad. Maar er zit een mooi zwemplas bij. Samengevat. Super, rustig maar van alles te doen. Mooie velden die goed onderhouden worden. Echt een camping waar ik elk jaar heen zou gaan. Maar dochter wil toch graag een binnen zwembad. Dus volgend jaar slaan we over maar we komen zeker nog een keer terug .
Ondanks 2wk slecht weer was het een vakantie die moeilijk te overtreffen wordt. De camping is een combinatie van prachtige rustgevende natuur (heel groen, veel bomen, meertjes, ooievaars, lepelaars, kikkers). En activiteiten voor wie dat wil. Speeltuinen, zwemmeer, visvijver om jezelf te vermaken. Maar het geweldige team van de Watermolen stond ook altijd klaar om activiteiten aan te bieden. Er is geknutseld, gedanst, spelletjes gespeeld, marshmallows geroosterd en niet te vergeten... We hadden een onvergetelijke bonte avond! De mogelijkheid om op het terrein ook deel te nemen aan outdoor activiteiten als survival, boogschieten ed is de kers op de taart.
O... En dan zijn we de heerlijke horeca nog helemaal vergeten 😊. Of het nu pizza uit de steenoven is, de verse streekpatat of gewoonweg een ijsje. Alles smaakt fantastisch, is gemaakt van goede kwaliteits producten en je wordt enorm gastvrij door het team benaderd!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |