De Watermolen
We hebben de beste aanbieders voor De Watermolen voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over De Watermolen
Camping De Watermolen (Opende) is een plek waar zowel rustzoekers als gezinnen het fijn vinden. Het is een goed onderhouden camping en altijd schoon. Jong en oud heeft veel waterplezier in het zwemmeer. In de bistro kan je af en toe lekkere pizza’s eten. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers, maar ook met kinderen zijn er leuke uitstapjes in de directe omgeving.
Camping Wedderbergen
CampingLentemaheerd + B&B
CampingDe Kapschuur
Camping
De Watermolen
Camping de Watermolen wordt keer op keer geprezen door vakantiegangers vanwege de relaxte en vriendelijke sfeer, waar iedereen zichzelf kan zijn en waar kinderen onbezorgd kunnen spelen en nieuwe vrienden maken. Het meertje biedt verkoeling en plezier, met activiteiten zoals zwemmen en de mogelijkheid om op een waterglijbaan of wipe outbaan te spelen. De omgeving is ideaal voor fietstochten en de camping zelf organiseert leuke activiteiten voor jong en oud, zoals silent disco's en knutselmiddagen. Het personeel wordt als behulpzaam en vriendelijk ervaren, en de sanitaire voorzieningen zijn altijd schoon. Ook is er genoeg te doen in de regio, met musea en natuurpaden binnen handbereik.
Wasmachine
Adresgegevens | Openderweg 26, 9865 XE |
De Watermolen
Alweer voor de vijfde keer een zomerverblijf op camping de Watermolen geboekt. Waarom komen we terug? Allereerst vanwege de heerlijke, relaxte sfeer. Iedereen is vriendelijk en op z’n gemak op deze camping. Voor onze zoon met een verstandelijke beperking is het een super sociaal-veilige camping. Hij kan hier heerlijk zichzelf zijn. Voor onze dochter van 11 zijn er altijd vriendinnen om mee te spelen, want iedereen hoort erbij. Het meertje is heerlijk om in te zwemmen. Er is animatie, maar niet dat gelikte. Gewoon een leuk spel doen met elkaar. Of een silent disco voor jong en oud. De omgeving is prachtig. Fietsen zijn te huur voor een prikkie bij ‘opzo’nfiets’. Maak een mooie tocht. Echt de moeite waard.
Mooie camping met ruime plaatsen. Leuke activiteiten voor jong en oud, zowel op de camping als in de omgeving
Door onvoorziene omstandigheden op laatste moment op deze camping terecht gekomen. Vanaf het eerste moment heel vriendelijk te woord gestaan. Mooie camping met ruime plaatsen ( stonden op comfort plek)omgeving camping prachtig .sanitair heel schoon, in 17 dagen tijd toilet en douche nooit vuil aangetroffen. Leuk zwemwater aan de camping ( ook toegankelijk voor mensen van buiten camping) maar zelfs op hete dagen ruimte genoeg voor iedereen. Broodjes met app te bestellen, pizza avonden zijn aan te raden! Gezellig terras. Met speeltuin voor kinderen. Animatie aanwezig, gewoon leuk en niet te gek. Knutselen ,disco, bont avond. Leuke uitjes in regio, legio museum,wadlopen , blotevoetenpad ( om de hoek bij de camping) groningen en Leeuwarden gezien ligging camping goed te bereiken. Enige wat ons opviel op zon mooie camping was dat het niet vol stond. Medewerkers allemaal even behulpzaam en vriendelijk, campings als deze zijn zeldzaam.
De Watermolen
Wat hebben we de afgelopen week genoten op deze prachtige camping. De plekken zijn ruim, met zowel zon als schaduwplekken. Onze kinderen van 11 en 14 hebben zich uitstekend vermaakt met vissen en spelen in de natuurvijver. De waterglijbaan gaat superhard met een bootje of zwemband en middenin de vijver ligt een prachtige wipe outbaan. Tafeltennisbatjes meenemen en je kunt met je gezin een mooie competitie houden. Op het terras hebben we genoten van een heerlijke pizza, met een cocktail en als toetje een lekkere sorbet. De sorbet was nog niet op of de Kids waren alweer jachtseizoen aan het spelen met het animatieteam. Ook voor onze hond was het een prettig verblijf. Ze kon lekker mee naar de zwemvijver om heerlijk een tukkie te doen in de schaduw en als de meeste gasten weg waren nog even met onze kids in het water te plonzen. Kortom een heerlijke camping waar we zeker nog eens terugkomen!
Wij hebben hier in juli/augustus drie weken gestaan met onze caravan. Het is een prachtige camping met mooie nette velden, en sanitair…..het personeel is vriendelijk vrolijk en enthousiast. Het zwemmeer is echt vlakbij waarbij de kinderen heerlijk kunnen zwemmen buikglijden, suppen, in het zand zandkastelen bouwen, en middenop het meer staat een parcour waarop ze kunnen klimmen klauteren en springen op de trampoline die in het midden zit. De animatie is echt super leuk… onze kinderen hebben meegedaan aan verschillende activiteiten zoals bijv BMX-en, jachtseizoen, vlot bouwen, skimboarden, levend stratego, en de bonte avond was ook echt een groot feest. Er zijn echt genoeg en veel leuke activiteiten die ze aanbieden. Onze kinderen en wij zouden hier zeker weten wel weer heen willen gaan. Oh ja en nu vergeet ik gewoon de overheerlijke pizza’s te benoemen, ook deze moet je zeker weten geproefd hebben.
Mooi gelegen camping met lekker zwem meer, vis meer en activiteitenbos. De hele camping ziet er goed verzorgd en schoon uit. Sanitair is schoon en er staat een gezellig achtergrondmuziekje aan. Altijd vriendelijk en enthousiast personeel. Eigenaren helpen actief mee en zijn altijd in voor een praatje. Afwisselende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Het natuurveld is ‘s avonds heel sfeervol met de lampjes tussen de bomen. Mooie zonsondergang bij het vis meer.