8.2FantastischScore uit 304 reviews

Recreatiepark Het Winkel

8.2FantastischScore uit 304 reviews

Genoten
Door Mol op 06-09-2024

Wij waren aan het einde vd zomervakantie. Het was nog redelijk bezet op de camping maar erg rustig en stil.Wij hebben ruim 14 dagen genoten, erg fijn dat je gelijk in het bos bent als je de camping via de achteruitgang verlaat,zekermet hond erg makkelijk. Het sanitair was elke schoon, kortom, een top vakantie gehad!!

vakantie
Door john op 24-08-2024

Zeer mooie ruimen plekken met privé sanitaire plekken met 10 ampère stroom maar dat trek ik in twijfel omdat ik mijn koffie afpraat niet kon inschakelen. waar ik op andere campings met 10 ampère geen last van heb maar goed tegen bij betaling overschakelen op 16 ampère. Verder vind ik de wifi behoorlijk duur en wat het gekke is de huisjes krijgen die gratis en camping niet. De wegen op de camping zijn niet verhard althans er liggen kleine kiezels met flink wat putten er in en de oprij paden van de velden is helemaal een drama kleine moeite om daar wat doorgroei tegels te leggen word het niet een blubber zooi als het regent. ons plek K22 was het laagste punt van het veld wat dus inhield dat we twee keer tot aan ons enkels in het water hebben gestaan en dus maar zelf een dompelpomp hebben aan geschaft om al het water weg te pompen. Voor de rest prima vakantie gehad hele mooie omgeving lekker fietsen en wandelen leuk zwembad

Top camping
Door Inge Spijkers op 22-08-2024

Prachtige mooie camping. Vriendelijk personeel wij hebben met ons gezin er een hele mooie fijne tijd gehad!

Recreatiepark Het Winkel

Vakantie
Door Anoniem op 15-08-2024

Had meer verwacht van de camping. Vond weinig tedoen en weinig om tedoen alles was ook vroeg dicht. Deze camping zal ik niet zo snel terug komen

Verwarmde buitenzwembad
Door mar op 07-08-2024

Zie website; In ons verwarmde buitenzwembad met whirlpool is genoeg plezier te beleven voor jong en oud.

Er wordt buitenzwembad absoluut niet machinaal verwarmd! Volgens receptioniste wordt alleen door de zon verwarmd. De zon schijnt niet elke dag. Minpunten zijn; geen kleedkamer en toiletten op het terrein van zwembad. Geen zwemwater temperatuur op het bord waargenomen. Conclusie is dat op website over "Verwarmde buitenzwembad" aangepast moet worden.

Heerlijk relaxen
Door Jolanda Sloot op 06-08-2024

Wij vonden het een hele fijne ruim opgezette camping met grote plaatsen voor je caravan, mooie omgeving en vriendelijk personeel