Tijdelijk geen boekingskosten

Recreatiepark Het Winkel

8.5FantastischScore uit 287 reviews

Familiecamping in mooie fietsomgeving
Door G A op 16-09-2023

Prachtige familiecamping met fijn groot zwembad en mooi ierenadje voor de kleintjes. Prachtige fietsomgeving!

Fijne camping met uitstekend restaurant.
Door Ad op 10-09-2023

Stonden hier in het naseizoen met een ACSI kortingskaart. Voor een comfort+ plats moesten we €3,= extra betalen. Keurig schoon sanitair, veel gebouwtjes. Het enige nadeel is dat je overal naar binnen kunt kijken en de mensen die aan de de wastafels staan kunt zien, ook bij de dames. Zeker als vrouw ga je je daar niet staan wassen. Zeer ruime plaatsen. Mooi zwembad. Uitstekend restaurant, met niet alleen de "gewone dingen" maar ook heerlijke specialiteiten. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Geen gratis Wifi.

Fijne camping, ruime plaatsen
Door Hiske Kruiter op 04-09-2023

We hebben heerlijk genoten van 2 weken op deze camping. Gezellig borrelen en eten bij het restaurant, snackbar ook prima! We hadden een plek met privesanitair dus over de toiletgebouwen kan ik niets zeggen. Omgeving is ook prachtig, een gezellig centrum in Winterswijk, de steengroeve vlakbij, of even de grens over Duitsland in... De medewerkers waren zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Recreatiepark Het Winkel

Tegengevallen
Door Astrid op 03-09-2023

Minpunten van ons verblijf: - met onze caravan stonden we op plek nummer F10 waar de hele dag auto’s heen en weer reden tussen onze plek en de speeltuin. Dus altijd opletten of de kids over konden steken en op het speeltuintje bleven spelen. Overigens speeltuintje voor de echte kleine kinderen. Verder weinig om te spelen in de buurt. - naar de receptie, buiten en binnen speeltuin en ook naar het restaurant moet je eerst een doorgaande weg over. Kan een jong kind niet zelfstandig! - klein zwembad en weinig animatie. Animatie is niet leuk opgezet en weinig stimulerend/ motiverend, ze hebben ook 2 vrije dagen per week..

Pluspunten: - net privé sanitair - eten in het restaurant is goed en personeel is daar vriendelijk.

Conclusie: voor gezinnen met jonge kinderen die privé sanitair willen geen aanrader. Voor gezinnen met oudere kinderen weinig animatie en vermaak.

Sanitair op gedeelte bij zwembad
Door Aad Smit op 29-08-2023

Het park is prima maar het sanitair ver beneden de maat wij zijn hier 3 dagen geweest en misschien 1x schoon gemaakt. Dit moet echt beter de leiding moet dit gaan controleren

Tot volgend jaar
Door Bart Jansen op 29-08-2023

Weer zo als eerdere jaren , weer een fijne vakantie gehad , geweldigen kampeerplekken , nu voor de 2 keer met privé sanitair , echt geweldig Voor de eerste keer voor ons samen met ons honden , camping en personeel zeer vriendelijk voor de honden Doordat de kampeer plekken zeer ruim zijn ,kun je ook een ruime afzetting zetten zodat de honden ook wat ruimte hebben en zo ook de andere kampeergasten niet worden lastig gevallen Enkel 1 klein min puntje , en ik hoop dat dit in de toekomst tot verbetering leid, bediening op het terras is bijna niet zichtbaar , het kan makkelijk 15 min duren voor dat je iemand ziet , wij hebben ook div malen moeten vragen of er iemand zou komen voor op te nemen , en er ook op gewezen dat er mensen waren die niet langer wilden wachten en zijn opgestaan ( jammer )

Camping Schoneveld

9.7