Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Camping Schoneveld
Ontdek het mooiste stukje AchterhoekHet geruis van de bomen. De vogels die fluiten. Genieten van de natuur. Klinkt dat goed? Dan is Camping Schoneveld dé plek voor jouw volgende vakantie. Wij heten je van harte welkom!De camping ligt aan de rand van Ruurlo, in het hart van de Achterhoek. Een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Vanuit de camping kun je prachtig wandelen, fietsen of mountainbiken. Camping Schoneveld is een gastvrije en gemoedelijke locatie, van waaruit je al dit moois kunt beleven. De camping heeft 22 riante kampeerplaatsen met een verwarmd sanitairgebouw. Wil je meer luxe, dan kun je terecht in de prachtige glamping tenten of vakantiehuisjes.Ontdek al het moois wat de Achterhoek te bieden heeft en geniet van een heerlijke vakantie op Camping Schoneveld!Overnachten:Camping Schoneveld is een kleinschalige kindvriendelijke camping. Maar ook voor natuurliefhebbers valt hier vanalles te beleven. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Op de camping zijn verschillende relaxplekjes, bankjes en picknickbanken te vinden. Er is een vuurplaats, waar wij geregeld een kampvuur stoken. Natuurlijk mag je ook altijd zelf het vuur opstoken.Wij hebben ook een ruimte waar je binnen kunt zitten. Voor de kinderen is er van alles te beleven: kom bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de dierenweide. Als wij de dieren gaan voeren, ben je van harte welkom om ons een handje te helpen. Ook de skelters, fietsjes, trampoline, overdekte speelhoek en grote zandbak zorgen voor urenlang speelplezier.Al onze kampeerplekken zijn geschikt voor camper, tent of caravan en voorzien van afvoer, stroom en water.Ben je gek op het campingleven, maar wil je iets meer luxe? Wij hebben drie volledig ingerichte glamping tenten voor je klaar staan. Deze tenten van zo’n 35 m2 zijn een prachtige uitvalsbasis om de Achterhoek te ontdekken. Ze zijn allen ingericht met privé sanitair, hebben een mooi terras en een heerlijke pelletkachel voor de koudere en/of natte dagen. Onze glamping tenten zijn geschikt voor 4 personen, een extra campingbedje is eventueel mogelijk.Wil je nog meer luxe? Dan zijn onze vakantiehuisjes een echte aanrader! Wij hebben vier ruime vakantiehuisjes van 65 m2. Deze zijn geschikt voor 6 personen. Twee van deze vakantiehuisjes zijn toegankelijk voor mindervaliden, desgewenst kan er thuiszorg geregeld worden. Ben je met een grotere groep? Je kunt twee huisjes naast elkaar boeken, wij zorgen dat er in één huisje voldoende servies en kookgerei is voor 12 personen.Kom eens een kijkje nemen op onze website en geniet ook van een heerlijke vakantie op Camping Schoneveld.
Vakantiehuizen en campingplaatsen waar je echt weet dat je je thuisvoelt. De sfeer is gemoedelijk, met ruime velden en mooie sanitaire voorzieningen. Je merkt dat de eigenaars plezier halen uit hun plek, en dat straalt af op de hele camping. De kleintjes rennen vrij rond, genieten van zandbakken, skelters en dieren, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten van de rust. De zelfbedieningskoffie bij de receptie en de georganiseerde pizza-avonden maken het extra gezellig. Ruime glampingtenten zorgen voor een verzorgd gevoel, zonder dat je het echte campinggevoel verliest. De liefde voor de plek en de natuurlijke omgeving zorgen voor een warme herinnering. Zoveel ontspanning, plezier en mooie herinneringen in één verblijf, dat smaakt naar weer terugkomen.
Adresgegevens | Barchemseweg 77, 7261 MT |
Camping Schoneveld
Een oase vlakbij onze woonplaats, het leek alsof we een heel eind van huis waren, zo’n vakantiegevoel hadden we! Een lang weekend in een glampingtent met onze kleinkinderen . Rust, gemoedelijk, ruime velden, veel speelplezier, aardige camping-eigenaren waarvan je merkt, dat ze plezier uit hun plek halen. En nog meer ideeen hebben! De kleintjes (4, 2 en 2 jaar)konden vrijuit lopen en wisten zich prima te vermaken, vooral in de grote zandbak. Ook onze dochter vond het heel byzonder, zo’n leuke camping zo vlakbij huis! Zij was zelfs al benieuwd of een seizoensplekje mogelijk was…☺️
Al met al: Heerlijk!
Wat een prachtige camping! We hebben er helaas maar 1 nachtje overnacht. Het begon al bij de receptie waar je zelf koffie en andere drankjes mocht pakken. Gewoon even op een lijstje invullen en aan het eind betalen. Wat een vertrouwen! Prachtige ruime camper plekken op een groot veld. Het sanitair is prachtig en heel erg schoon. Wij gaan zeker nog een keer terug komen!
Wij hebben met onze kleinkinderen een super verblijf gehad in de specht. Wat ‘n mooi plekje.
Prima geslapen,s’morgens heerlijke broodjes De kinderen hadden bijna geen tijd om te eten want ze genoten van de skelters ,de speelgelegenheid en de dieren.Voor herhaling vatbaar Dank je wel familie Huitema voor jullie gastvrijheid
We hebben 2 heerlijke weken gehad bij camping Schoneveld! De camping is gezellig, goed onderhouden en het sanitairgebouw is erg mooi en netjes. Ook de eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De georganiseerde pizza-avonden zijn echt een aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.
Wij verbleven in een glampingtent die heel ruim en netjes verzorgd was. Aan alles was gedacht en toch had je wel het echte campinggevoel. In de loop van de week ga je je helemaal thuisvoelen, door de fijne sfeer, omgeving en mensen. Door hoe de camping is opgezet kunnen ook jonge kinderen heel goed zelfstandig op de camping rondlopen en gebruikmaken van alle speelmogelijkheden.
Met een tas vol smerige modderkleren naar huis, dan weet je dat je kind zich goed vermaakt heeft😉
Deze camping is echt een aanrader als je op zoek bent naar een kleinschalige gemoedelijke camping.
Wauw, wat een prachtige camping! Alles klopt hier; deze mensen weten écht wat kamperen is. Deze camping ademt sfeer.
We hadden een ontzettend mooie, ruime plek met een vrij uitzicht. Maar eigenlijk hebben ze alleen maar mooie plekken.
Vooraf waren we benieuwd of onze kinderen van 11 en 13 jaar zich hier ook zouden vermaken, maar dat bleek absoluut geen probleem. Ze hebben zich prima vermaakt!
De campingeigenaren zijn ontzettend aardig, gastvrij en hardwerkend. Je merkt aan alles dat ze weten wat ze doen en met veel passie hun camping runnen.
Wij hebben hier echt genoten en komen zeker nog eens terug! Een absolute aanrader!