Over De Veluwse Hoevegaerde
Vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde in Putten won in 2018 een Zoover Award. Een ideale plek voor rustzoekers. Je verblijft in je eigen boerderij in de natuur, sommige aan het water. Dit is een kleinschalig park. Er is een restaurant, snackbar en een buitenzwembad met speeltuin voor de kleintjes. Met de auto sta je in 6 minuten in het centrum van Putten.
Vakantiegangers genieten van de rust op park boerderij achtige bungalows, lekker vlak bij Putten. Het park straalt rust uit, vooral voor wie van wandelen en fietsen in de bossen houdt. Veel reizigers vinden het kleinschalig en mooi onderhouden, perfect voor een ontspannen uitje. De zwembaden, binnen en buiten (ook al is het buitenbad gesloten sinds september), zorgen voor gezellige momenten met het hele gezin. Wat blijft hangen, is de fijne ligging en de rust die je er voelt. Ook de mooie zandsculpturen in Garderen en musea maken herinneringen. Ondanks kleine schoonmaak-mankementen, blijft de sfeer warm en uitnodigend. Soms zitten er verrassingen tussen, maar dat hoort bij de vakantiekriebel die je overal vindt.
Fietsverhuur
Winkelmogelijkheden: 5000m
Treinstation: 6000m
Adresgegevens | Krachtighuizerweg 38, 3881 PD |
De Veluwse Hoevegaerde
Zeer rustig park en toch vlak bij Putten. Op park boerderij achtige bungalows. Redelijk vrij gelegen. Mooi binnen zwembad, ook buiten bad. Hoewel sinds sept. niet meer open. Veel senioren op park. Wandelen en fietsen zo de bossen in. ( geen wolf gezien) Zandsculpturen Garderen zeer de moeite waard net als museum Marius v Dokkum in Harderwijk. Vriendelijke receptie en andere medewerkers die onze wifi konden regelen. Dus verwacht geen super luxe bungalows maar een prima park voor rustzoekers.
Huisje/zwembad/park hebben wij als super ervaren ! Horeca ontzettend slecht gourmetschotel besteld ( weinig vlees voor bijna 60euro) maar de hygiëne was zooooo slecht ( muizenkeutel!!!!) gore gourmetstel en pannetjes. Als compensatie 4 magnums maar ik stond het vlees in een pan te bakken . Echt ver onder de maat!
Mooie ligging, bijzonder slechte hygiëne. Nauwelijks gepoetst, smerig meubilair. Mieren in overvloed aanwezig.
M.
NL
Prachtig schoon en praktisch vakantiehuis | Aankomst; in een prachtig schoon en praktisch vakantiehuis, drie weken van genoten.Restaurant; geen culinaire hoogstandjes meer snackbar XXL wel bij mooi weer een gezellig terras. Receptie annex winkel kromme tenen. Park mooi kleinschalig goed onderhouden, heb je overigens ook last van als de ,, hoveniers ,, bezig zijn. En dan!! ook hier het mirakel van Roompot; toiletpotjes op kleuter-hoogte. Algemeen heerlijk 60+ park.Tip: Het smulhuisje aan de Krachtighuizerkern 👍
Wat is er gebeurd met de schoonmaak Roompot, je moet zelf alles nog nalopen met een doekje. Ramen, oventje, pan, muurtje achter het toilet, douchedeur onderzijde. En een kapotte stofzuiger waardoor ik een optater kreeg.
Wij komen al jaren op dit park. Het is heel rustig. Ligging fijn zo vlakbij Putten en bossen. Huisjes basic maar prima. De bruine boerderijtjes zijn gelijkvloers met inloopdouche en geschikt als je met rollator loopt. Schoonmaak is minimaal. Verwacht geen super luxe. Bedden waren prima, maar dat verschilt per huisje. Zowel een openlucht zwembad in de zomer als een overdekt bad. Helaas was het openluchtzwembad best koud en minimaal verwarmd. Erg jammer. Komende winter zou dit zwembad gemaakt worden, hopelijk is het volgend jaar zomer dan wat warmer. Het kleine binnenbad is prima om gewoon te zwemmen ; hebben wij veel gebruikt.
Park geschikt voor senioren en gezinnen met kleine kinderen. Jammer veel hondengeblaf maar dit ligt aan de baasjes. Medewerkers van receptie en technische dienst zijn erg klantvriendelijk. De stagiaires hebben nog wat begeleiding nodig.