De Droomhoeve

De Droomhoeve
heel netjes ontvangen door de gastvrouw in haam mooie b en b in nunspeet die aan alle eisen voldoen heerlijke bed een lekkere bonbon lag voor ons klaar bij aankomst op de kamer heerlijk rustig geslapen en s morgens een meer dan voortreffelijk ontbijt mogen genieten in de zeer gezellig en sfeervol ingerichte ontbijtzaal ga zo door !
Super verblijf Leuke aardige gastvrouw die met heel veel passie haar B&B runt. Schone kamers mooie eetzaal met warme uitstraling. Heerlijk ontbijt. Leuke tips gekregen voor restaurantjes in de buurt. Alles op loopafstand. Je voelt je er meteen thuis en welkom niets is teveel.
Voor de tweede keer bij de Droomhoeve verbleven en wij hebben enorm genoten! Geweldige kamer, heel schoon, erg vriendelijke en enthousiaste gastvrouw en heerlijk ontbijt. We komen graag nog eens terug!
Prachtig appartementje, van alle gemakken voorzien. Heerlijk ontbijt in de ochtend, alles was tiptop verzorgd. Wij komen zeker nog eens terug!
Wederom een heerlijk verblijf, wat bij ons voelt als bij vrienden. Gastvrij en alles tiptop in orde. De kamer had een sauna en stoomdouche, heerlijke luxe. En het ontbijt in de ontbijtzaal was weer heerlijk een goed verzorgd, we kwamen niets trein kort. Kan niet wachten op onze volgende overnachtiging bij hun.
Wat een fijn verblijf op een mooie lokatie. Debora is een leuke gastvrouw waarbij je je gelijk thuisvoelt. We werden ontvangen met een heerlijke cappuccino en konden al eerder op de kamer omdat deze al gereed was. Wat een prachtige kamer met alles erop en eraan. Straalt echt sfeer uit. De badkamer is een echte eyecatcher met een heerlijke sunshower/infrarood lamp in de douche. Een heerlijk extraatje. We kregen over van alles uitleg wat er in de buurt te doen was en waar je lekker kon eten. Wij hebben heerlijk twee dagen gefietst. Hiervoor had Debora verschillende knooppunt routes die heel leuk waren. Wat is het daar prachtig! Het ontbijt was ook heerlijk in de ochtend. Het meeste ging dan ook allemaal op. Overal is heel veel aandacht aan besteed. Wij gaan zeker nog eens terug.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |