Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Vakantiepark Eiland van Maurik
Heb jij ook zo'n zin in een vakantie op een eiland midden in Nederland? Iedereen wordt blij van een vakantie op ons prachtige 5-sterren Vakantiepark Eiland van Maurik! Gelegen in de prachtige Betuwe, omringd door water, natuur én gezelligheid beleef jij een unieke droomvakantie! Voor watersporters, natuurgenieters, kids, tieners én voor iedereen die van ruimte en water houdt. Of je nu wilt kamperen of juist wilt verblijven in een accommodatie direct aan het water?Alles is mogelijk!
De vakantie op Maurik is voor veel reizigers echt een levendige herinnering. Ze genieten van de persoonlijke ontvangst en de gezellige sfeer in het park. Het is een plek waar je je meteen welkom voelt, vooral voor gezinnen en stellen die samen willen ontspannen. De faciliteiten en de omgeving stralen rust en plezier uit, en het park wordt meestal omschreven als mooi met vriendelijk personeel. Vooral de strandhuisjes, chalets en de uitstraling van de eigentijdse accommodaties zorgen voor een top vakantiegevoel. Veel vakantiegangers waarderen ook de leuke activiteiten voor kinderen en de natuurlijke omgeving. Een zonnige dag, het geluid van de vogels en dat fijne vakantiegevoel blijven altijd hangen. Het is die simpele, warme sfeer die zeker blijft stralen.
Fietsverhuur
Direct aan het strand
Zandstrand
Adresgegevens | Eiland van Maurik 7, 4021 GG |
Vakantiepark Eiland van Maurik
Op deze mooie lokatie zijn we verrast door een persoonlijk ontvangst door Ben. Het park is ideaal voor stellen en gezinnen. We hebben genoten van de faciliteiten en de omgeving!
Het is een mooi park met vriendelijk personeel
De inrichting van de strandhuisjes mag wel wat aan gedaan worden
Is ook niet voor 4 personen wat wordt omschreven
Wij hebben een fantastische midweek gehad bij jullie. Dit was onze derde keer en in november komen we weer terug voor een weekend met het gezin.
Leuk park en heel vriendelijk personeel
Top vakantie gehad, de (oude) chalets doen wel afbreuk aan het geheel qua uitstraling en geven een foutieve indruk van de rest (waarschijnlijk particulier eigendom, de eigen chalets zagen er top uit) wel het advies om personeel met ervaring achter de bar en het restaurant te zetten, ik miste de service en ging niet altijd van een leien dakje, dit had jullie meer omzet kunnen opleveren. Voor de rest dik voor elkaar.
Ik ben al klant sins 2023. Dus ik kom al 4 jaar naar Maurik en ik heb 3 nieuwe klanten gebracht naar de vakantie park. Maar het word alleen maar duurder . Elk jaar word de prijs weer hoger. Voor de kinderen is het luxe . Maar we worden behandeld als nummers . Alles kost geld. En 90% van de receptie medewerkers zijn vaak gewoon neutral en je voelt geen warmte. Ze kijken alleen maar naar geld verdienen. Jammer dat het zo mooi is maar ook ze erg duur. Hopelijk denken ze met de mens mee en een paar jaar de prijzen gewoon niet verhogen. Ik raad het wel mensen aan die kinderen hebben maar niet voor couples. Nogmaals mijn advies is , let meer op klanten en maak eens wat kortingen soms . En niet alleen maar de laatste twee weken van augustus.
Wat een mooi park in een mooie omgeving!
Ik verbleef met 2 jongens van 8 en 10 op de camping (rozenwiel) en zei hebben zich uitstekend vermaakt op de pumptrack, zwembad en de binnenspeeltuin!
Zwembad werd super netjes bij gehouden!
Bij Mauk kan de hygiëne beter, tafels blijven lang smerig… dit komt waarschijnlijk door personeelsgebrek. Ook de QR codes om te bestellen spreekt mij niet perse aan, dit is erg onpersoonlijk.
De whatsapp dienst is absoluut een pluspunt! Voor simpele vragen heb je vrijwel meteen antwoord!
Ook de wifi is (volgens de kinderen) niet geweldig.
Al met al, een geweldig mooi park, hier komen we vast en zeker nog eens terug!