7.7GoedScore uit 791 reviews

• Waterpark
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Heb jij ook zo'n zin in een vakantie op een eiland midden in Nederland? Iedereen wordt blij van een vakantie op ons prachtige 5-sterren Vakantiepark Eiland van Maurik! Gelegen in de prachtige Betuwe, omringd door water, natuur én gezelligheid beleef jij een unieke droomvakantie! Voor watersporters, ...

Eiland van Maurik

7.7GoedScore uit 792 reviews

Zeer onklantvriendelijk!
Door Broer Vos op 11-10-2023

Wij, ouder echtpaar van 69 jaar, hadden een kampeervakantie geboekt bij Eiland van Maurik in Maurik. Aangekomen, leuke plek, maar wat bleek de overburen hadden geboekt van 28 augustus tot 25 september en betaalden 380 euro. Wij hadden geboekt van 1 september tot 29 september en betaalden 880 euro. Een verschil van 500 euro! Verhaal gehaald bij de receptie; niets aan te doen. Gesprek met de manager; niets aan te doen. Zelfs de kosten splitsen wilden ze niet. Ook nog met de eigenaresse gepraat en ze zou navraag doen. Niets meer gehoord. Hoezo klantvriendelijk!

Voor herhaling vatbaar
Door Angelique op 11-09-2023

Als eerste wil ik zeggen dat ik schrik van enkele negatieve reviews die ik hier zie staan. Ofdat het komt omdat wij in september zijn geweest en het niet zo druk was maar wij hebben het echt geweldig naar onze zin gehad. Ons huisje was schoon,prachtig veldje waar mijn kleindochter van 3 heerlijk vrij heeft kunnen spelen met andere kinderen in het speelhuisje met glijbaan en in het zand. Was niet uit het zwembad te slaan zo geweldig vond ze het daar. Ook daar was het rustig en geen grote jongeren die wild of wat dan ook waren. Frietjes van cafetaria, pannekoek en carpacio en koffie smaakte ook heerlijk..aardige bediening. Ze zijn jong maar ook voor dit park zal het moeilijk zijn om aan voldoende mensen te komen. 1 oudere die leiding geeft aan de jongeren en de boel aanstuurt en in de gaten houd werkt natuurlijk het beste. Beachbar Meubilair buiten was wel aan vervanging toe maar handdoek over bankje en zitten maar.Wij komen nog eens !

Goed onderhouden park
Door Marlene op 09-09-2023

Een verzorgd en goed onderhouden vakantiepark. Wij verbleven op kampeerplaats eksewaard. Er werd hard gereden door jonge medewerkers in de elektrische karretjes. Dit gemeld bij de receptie, met resultaat. Afval mooi opgeborgen. Nadeel daardoor wel dat je ver moet lopen met je vuilniszak. De speelhal zou wel vernieuwd kunnen worden. Prachtige vuurwerkshow! Al met al een fantastische vakantie gehad.

Eiland van Maurik

Mooi park
Door W. ter Veld op 07-09-2023

Prachtig park, ligging fantastisch!! Ik was met mijn zus en hadden van 4 tot en met 8 september geboekt We hadden prachtig weer (30 graden). Wat wij ervaren hebben van de eilandlodge is dat het erg gehorig is. De buren hoorde je lopen Het huisje was ook niet erg schoon. In de badkamer lag een pilletje onder de kast en dat vindt ik erg slordig wat als er een kindje daar kruipt ( ik wil het niet weten wat de gevolgen zijn) Receptie personeel erg vriendelijk. Zo hadden wij een aangekoekte melkpan in het kastje staan was erg smerig dus dat betekent voor mij dat dat niet gecontroleerd wordt!! We wilden een ebike huren voor 2 dagen helaas er was er maar 1 beschikbaar (er waren er 5 defect!!!!) Ik ben op een gewone fiets gegaan wat uiteraard tegenviel. Wat waardeer je dan je eigen ebike haha.

Mooie plek in het rivierengebied
Door Thea op 30-08-2023

Wij kampeerden aan een visvijver met veel ruimte en groen. Op loopafstand de Nederrijn met uitzicht richting de Utrechtse heuvelrug. Erg mooi. Kwaliteit van schoonmaak van het sanitair was wisselend. Het werd schoner, toen de camping rustiger werd. Onze zoon heeft zich prima vermaakt op het overdekte voetbal veld. De speel hal is misschien niet gloednieuw, maar voldoet prima, blijkbaar ook bij mooi weer. De activiteiten hebben we niet gebruikt, alleen de roofvogelshow (altijd leuk). Het zwembad was, naar verwachting, niet groot. Wij hadden geen verloopstekker of "moertje" voor de waterkraan, die konden we gewoon lenen bij de receptie. Wij misten wel een mogelijkheid om koelelementen voor de koelbox te koelen (hoort misschien niet bij een 5 sterrencamping). Gelukkig was de Spar best groot en meestal open.

Een echte aanrader
Door A. op 28-08-2023

Zo’n enorm fijne vakantie gehad. Mooi huisje (Eilandlodge) goed onderhouden en schoon. Pumptrack en zwembad is goed benut door de kids. Speelhal is iets verouderd maar gehoord dat dit verbouwd wordt. Snackbar simpel maar goed. Aardig personeel. Wij komen zeker terug als de speelhal vernieuwd is.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park