Molecaten Park De Koerberg
We hebben de beste aanbieders voor Camping Molecaten Park De Koerberg voor je op een rij gezet:
- Waardering
Camping info
- Restaurant
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Fam. Hagenaar10-08-2022
Weer een fijn verblijf op de Molecaten de Koerberg
Goede receptie en hulpvaardige medewerkers op het park. Leuke animatie voor kleinere kinderen. Ruime en schone plekken, schoon sanitair, goed zwembad met apart baby gedeelte, beidemet voldoende ligstoelen en gewone stoelen. Ook daar goed sanitair. Minpunten zijn het ontbreken van een AED bij het sanitairgebouw, deze hangt in de 's avonds afgesloten receptie. De absurd hoge prijzen in de horecagelegenheid op het park. Snackbar beperkt lange wachttijd. Tevens ontbreken polsbandjes waardoor het zichtbaarder is wie er wel of niet "thuishoren" op het park. Hierdoor zijn er veel jongeren vanuit Heerde of andere e campings in het zwembad waardoor dit vrij druk is voor de reguliere gasten. Rest te vermelden dat wij hier nu voor de 2de x op rij waren en het park wel zouden aanraden want overall gewoon een 8.5 qua waardering.
- René Krommendijk17-07-2022
Schoon en rustig
- Familie met kinderen17-06-2022
Een camping voor ouderen
Sanitair fijn, plekken fijn, animatie in de vakanties leuk…maar verder moet je hier niet zijn met kinderen. De camping zit vooral vol met senioren, die veelal niet zo blij worden van voetballende en spelende kinderen. Het is ons nu meerdere malen gebeurd dat senioren tekeer zijn gegaan tegen onze kids. Bizar. Voor ons dus niet meer.
- Henk15-06-2022
- Hanneke07-05-2022
Voor herhaling vatbaar.
Het is een kleinschalig park, mooi groen, rustig en knus. 4 persoons huisje de jeneverbes was heel schattig, maar had wel wat achterstallig onderhoud. Voor 2 nachtjes was het prima. Veld was ruim en de plekken ook. Zwembad is niet heel groot. Animatie hebben wij geen gebruik van gemaakt. Fijne plek voor kort verblijf als je houdt van rust en groen.
- Jolanda04-01-2022
6persoons chalet Anemoon erg krap
+: prachtig park., mooie omgeving -: zeer klein chalet voor 6persoonsgebruik. Bank voor 3 personen. Geen salontafel. 2persoonsbed kraakt enorm in de ombouw. Wc zo klein, dat wij met onze knieën tegen dewcdeur aanzaten. Afwasmachine ook niet voor 6 personen geschikt.
Camping Molecaten Park De Koerberg info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- AdresgegevensKoerbergseweg 4-1 , 8181 LL