Laagsteprijsgarantie

6.3
VoldoendeScore uit 19 reviews

Fantastisch
Door Familie Knol op 10-08-2025

Fantastische camping. Onze dochter van 5 jaar heeft zich hier uitstekend vermaakt. Sanitair top, heerlijk groot en hartstikke schoon. Zwembad klein, maar te doen en ook erg schoon. Kampeerplaatsen enorm groot. Wij komen absoluut weer terug

Fijne vakantie gehad!
Door Fam Dorenbos op 27-08-2024

Weer heerlijk gekampeerd op de Koerberg, verbaasd over de verschillen in revieuws.
Andere ervaring misschien omdat wij zonder kids er waren. Onze vakantie door omstandigheden een week moeten opschuiven, maar dat was geen probleem we konden gewoon een weekje later komen, wel op een ander plekje maar dat was voor ons geen probleem. Het zwembad was heerlijk om even af te koelen in de warme dagen.
2 keer snack gehaald dat prima was bereid door dezelfde "kinderen" (personeel) als verleden jaar en niet lang hoeven wachten, geen ervaring met het restaurant.
Ondanks dat de camping goed vol stond vonden wij het lekker stil en rustig 'savonds. Het sanitairgebouw was schoon, al zijn er veel kleinere kinderen die hun zelf daar aan het redden zijn, en tja dan word de wc borstel achterwege gelaten. Heerlijk gewandeld en gefietst in de omgeving, en wij hadden de mazzel dat we mooi weer hebben getroffen.

Echt geen aanrader. Oude zooi slecht management
Door Freddy op 18-08-2024

Dan hier maar een bericht. Op
Hun eigen site gooien ze alle negatieve ervaringen er af. En op berichten reageren ze niet
Maar voor kinderen was er in de derde en vierde week van aug niks te doen. Animatie is echt ondermaats. Je ziet of hoort ze niet. Horeca twee dagen per week dicht met onduidelijke reden. Huisjes was niet schoon. Erg veel spinnenwebben en stof. Douchebak en kit randen zwart van de schimmel. Was ik de weken dat wij er waren echt een tokkie park. Gaan al jaren naar verschillende parken van molencaten maar dat is nu echt met klaar. Wat een amateuristisch bende daar. Kinderen maar dan ook echt kinderen in de bediening 45 minuten wachten op je eten terwijl er twee tafels bezet waren. Eten wat niet te nassen was. Echt dit park is geen aanrader voor niemand.

Echt niet aan te raden.
Door Freddy op 10-08-2024

We hadden een huisje gehuurd. Huisje was prima wel was het erg vies. Zowel van binnen als buiten. Erg veel overlast gehad van de honden die de hele dag/nacht aan het blaffen waren.
Animatie is echt waardeloos. Heb twee meiden 1 van 10 en 1 van 14 maar niks te doen voor Deze twee.
Twee dagen per week is alles dicht werd mij even bij aankomst medegedeeld. Eten in het restaurant was volgens mijn kinderen niet te eten. Ze hebben het geprobeerd maar was echt vies.
Overal op het park lag afval op de grond. Er staan nergens afvalbak dus ja dan krijg je dat.
Camping is echt niet aan te raden. We gaan elk jaar naar een Molencaten park maar dat is nu wel klaar. Het is de laatste jaren flink achteruit gegaan. Worden tokkie parken met oude troep.

Had zo niet gehoeven
Door Toon op 15-09-2023

er waren veel arbeidsmigranten en oekrainse asielzoekers heb hier zelf kennis van genomen ben hiervoor van te voren niet over geinformeerd bij de receptie we hebben 3 van de 4 nachten niet kunnen slapen tot wel na 3 uur doordat deze mensen zeer luidruchtig waren. Ik heb het vermoeden dat dit een leuk verdien model is . Huisje Goudhaan was sober en kon wel een opknapbeurt gebruiken. Er was weinig open en het restaurant had onproffesionele bediening volgens mij nog geen 16 jaar en sobere kaart. Park lag wel in een mooie omgeving

Komen graag nog een keer terug.
Door Rhean op 26-08-2023

Mooi ruim opgezet vakantiepark met fijn zwembad. Huisje Goudhaan was echt schoon bij aankomst. Eenvoudig Restaurant met wel een leuk en ruim terras. We zijn hier twee weken geweest, in de omgeving is er veel te doen. Komen graag nog een keer terug.