6.2VoldoendeScore uit 234 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het centrum

Omschrijving

De camping is gelegen in het dorpje Harfsen, op de grens van Gelderland en Overijssel. Een perfecte uitvalbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten in een afwisselend en schilderachtig landschap. Een oase voor rustzoekers in een groene parkachtige omgeving met ruim opgezette kampeer- en camperpla...

De Waterjuffer

6.2VoldoendeScore uit 237 reviews

Ruime plekken, geen werkend internet, matig schoon
Door Celia op 21-08-2023

Mooie camping met ruime plekken. Matig schoon sanitair. Vaak wachten bij de bezette toiletten. Abominabel internet. Wel verbinding maar geen internet. De hele week door. Krant lezen: alleen vóór 7 uur 's morgens. Alle lof voor de Brasserie en personeel. Leuke bediening, lekker eten.

Nooit meer
Door Jansen op 19-07-2023

Het is een mooi natuur park,klein opgezet met veel vaste gasten. Sanitair niet zo netjes,we vonden een aan de toilet deur vastgeplakt maand verbandje!?s middags hing die er nog.Als je wat meld bij de park eigenaar reageren ze niet zo vriendelijk.

Tegenvaller
Door Anne-Marie op 01-07-2023

Pluspunten: Mooie ligging. Goed onderhoud terrein. Minpunten: sanitair niet overal even schoon. Veel mensen die hier voor 1 maand of 3 maanden staan. Dat geeft al snel een sfeer van ons kent ons. Hele week geen wifi. Volgens eigenaar moest die gerepareerd worden. Raar. Toch niet van deze tijd. Waren hier ook in september 2022. Toen betere ervaring. Gezelliger. Mensen die hier korter stonden. Stroom moet wel bij vertrek afgerekend worden.

mooie goed verzorgde camping prima sanitair
Door jose massen op 03-06-2023

plus punten : de grote comfortplaatsen met water aan en af voer mooi groen gras wat goed wordt onderhouden, prima sanitair, vriendelijke ontvangst en behulpzaam waar nodig, lekker eten bij de brasserie, en prachtige omgeving. min punten : sanitair was redelijk schoon, maar bij volle bezetting moet je regelmatig wachten voor het toilet wat door man en vrouw wordt gebruikt, dus was niet altijd fris te noemen. en verwacht niet veel van de wifi, op het achterste veld was geen ontvangst.

huurkavel
Door W. Meijboom op 02-06-2023

Gekeken voor een huurkavel. Geschrokken van de idiote prijzen die gevraagd worden. Een nette camping met een vijver, maar verder niets bijzonders. Aansluitkosten gas en licht zijn buiten proporties en gewoon een verkapt verdienmodel. Restaurant prima.

Erg fijne en goed verzorgde camping!
Door Ruben op 25-05-2023

Het verblijf hier is erg aangenaam. Net verzorgd sanitair en erg ruime plekken met een eigen wateraansluiting. Gras ondergrond die netjes wordt bijgehouden, net als al het andere groen. Op de camping is een gezellige brasserie met nette prijzen en prima variatie in het menu. Ook de snackhoek is prima. In de omgeving kan je prachtige fietstochten maken of naar Zutphen of Deventer voor een stadsbezoek. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een (onbewaakte) zwemvijver. Het is wel een camping waar tijdens ons verblijf wat meer senioren stonden. Honden zijn overigens ook gewoon welkom. Ik vind het gemiddelde cijfer echt afbreuk doen aan deze prima camping. Ja het was rustig maar het was ook geen schoolvakantie toen wij er stonden. Wat ons betreft een aanrader pracht gebied! O, en een vriendelijke beheerder/eigenaar vergat ik nog te vermelden.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park