De Reebok
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward GoudErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieCapfun De Rotonde
CampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieDen Blanken
CampingAward GoudLeuke activiteiten Ga naar accommodatieCapfun Het Wieskamp
CampingMooi onderkomen
De Reebok
Relaxed, superschoon,goed onderhouden en gezellig de dieren. Speeltoestellen waren heerlijk met 2 kleinkinderen bij ons van 4 jaar.
Wij hebben met vrienden een lang weekend gestaan met onze campers . Het is ons allen heel goed bevallen . Zeer mooie ruime plekken . Een super schoon sanitair en heerlijk ruime douches . Prachtige omgeving . Enige min puntje dat er wat geluids overlast is van nabij gelegen bedrijf !
We zijn nu 2 keer op de Reebok geweest en komen beslist weer terug. De Reebok is een kleine camping met heel ruime plaatsen. Die gezellig op een rond veld staan. De entree is heel mooi met heel veel dieren en prachtig onderhouden. Dit jaar hadden alle plaatsen kunstgras ipv. vlonders.wat echt heel fijn was. Je zet je caravan tegen de rand van het kunstgras aan en hebt zo een heel fijne schone plek en heb geen voortapijt nodig. Echt super want je caravan blijft ook bij regen schoon schoon van binnen. Mooi sanitair met lekkere douches zonder geld automaat en die niet na een paar minuten stoppen met water geven. Kortom een heerlijke camping die heel goed wordt onderhouden .
Supercamping heerlijk rustig. Superschoon sanitair. Alles prima verzorgd. En heel gastvrij. We zijn hier al meerdere keren geweest en we komen zeker weer terug. Heel veel fiets en wandelmogelijkheden.
De Reebok info
Camping-informatie