Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.8

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Minicamping den Hoogen Berg

Minicamping den Hoogen Berg is de winnaar van een gouden Zoover award in 2017. De schone sanitaire voorzieningen, de recreatieruimte en het terras zijn een paar van de faciliteiten op de camping. Wie het leuk vindt kan in een volledig ingerichte pipowagen slapen. In de omgeving valt goed te fietsen en wandelen.

Vakantie op camping den Hoogen Berg voelt als thuiskomen. Je wordt warm ontvangen met koffie en gezelligheid, nog voordat je je spullen hebt uitgeladen. De ruime, verharde plekken en het schone sanitair maken dat je je meteen op je gemak voelt. Het relaxte sfeertje, rust en mooie omgeving zorgen voor echte vakantiekriebels. Organisaties als BBQ’s, bingo avonden en workshops zorgen voor een vrolijke sfeer en leuke herinneringen. De beheerders hebben altijd tijd voor een praatje en tips voor leuke uitjes of verse producten. Het is die goede balans tussen gezelligheid en rust die je het beste weekend of verblijf geeft. Een cadeautje voor de zintuigen, met een vibe die je nog lang bijblijft.

• BBQ toegestaan

FenomenaalScore uit 114 reviews

Super ervaring
Door Dick en Brenda Breukelman
op 31-07-2026

Wat een fantastische camping. Bij aankomst direct een warm welkom, al waren we wat vroeger, maar dat maakte niets uit.
We kregen koffie, werden ingechexkt, kregen uitleg en werden naar onze plek gebracht. Een grote, verharde plek, op een gezellig veld met hier en daar zitjes.
De omgeving is ook mooi, we hebben veel gefietst naar de omliggende plaatsen. Buj vertrek werden we uitgezwaaid. Dennis en Esther jullie zijn een fantasstische gastheer en -vrouw van een prachtige camping.

Super ervaring-5e356d43-1dd9-4ea5-b7cc-57a3e932e37eSuper ervaring-aede0660-f4cd-4415-9559-3b6b8a5a7591Super ervaring-1967c1b1-c93b-43ca-8a3d-8a63cf716d17
Gastvrijheid
Door Broker
op 26-07-2026

Dit was ons 3e jaar op de camping en we hebben echt genoten. Er zijn grote plekken en sanitair etc zijn heel erg schoon.
Dennis en Esther heel erg bedankt voor de gastvrijheid en tot volgend jaar.

Alles is perfect
Door Joyce en Richard
op 21-07-2026

Wij komen hier al een aantal jaren, en dan een keer of 3-4 per jaar. Het is altijd superfijn om op deze camping te zijn. Mooie omgeving, rust, en heel nette en goed verzorgde sanitair. Tevens zijn Esteher en Dennis een goede gastvrouw en gastheer, die ook tijd hebben voor een praatje! Wij blijven hier zeker terug komen!!

Camptastisch!!
Door Rob & Addy
op 16-07-2026

Camping Den Hoogen Berg is een fantatische mijni camping in Boven Leeuwen.
Wij genieten met volle teugen van de gastvrijheid en hartelijkheid van de beheerders Esther en Dennis, ze hebben altijd tijd voor een praatje en zijn ook altijd bereidt om te helpen waar nodig.
De camping is ook altijd superschoon alsook het sanitair wat minimaal drie keer per dag wordt schoongemaakt.
Er worden ook regelmatig leuke dingen georganiseerd zoals een BBQ eventueel met live muziek, ook is er geregeld een bingo avond en soms een fair of een workshop.
Ook wordt er fruhshoppen met de egelander kapel gehouden...
Kortom: het is er geweldig gezellig.
Rob en Addy groeten..

Camptastisch!!-03ab4436-78f5-49b8-9b24-f8af17fe52e2Camptastisch!!-cc288c9a-c6c1-4378-b5e5-7a950f4cb79b
Warm welkom!
Door Brigitte
op 06-07-2026
Alleen gereisd

Een weekendje geboekt in de Pipowagen "Ons Cor".

Vanaf het moment dat ik aankom, voel ik mij welkom. Op het terras van de theetuin krijg ik iets te drinken aangeboden, voordat ik een rondleiding krijg. Nadat ik mijn spullen heb ik uitgeladen, zet ik mijn auto op de naastgelegen parkeerplaats.

Ruime plaatsen voor caravans, campers en ook een veld voor tenten. Sanitair (toiletten en douches) erg schoon!

Je merkt dat Esther en Dennis voor hun gasten de ultieme belevenis willen verzorgen.
Tips wat je in de buurt kunt doen, waar je kan eten. Verse producten bij de boer iets verderop.

Ik kijk met een fijn gevoel op dit weekend terug. Mooie herinneringen gemaakt!
En (niet onbelangrijk) ook leuke souveniertjes/cadeautjes gekocht in het winkeltje!

Ik beveel Camping den Hoogen Berg ten zeerste aan en kom graag terug!
Bedankt voor een heel fijn weekend, Esther en Dennis!
(En de andere gasten die ik heb ontmoet.)

Warm welkom!-e4af639e-fcbc-4feb-82ca-6a9620a1b67dWarm welkom!-819b2278-a34a-4762-9953-c4827835e442Warm welkom!-62f62bee-3905-4033-a8ce-fc86106a855b
Geweldig,
Door M Donk
op 03-07-2026

Zeer nette en verzorgde camping, zeer mooie en groene omgeving.
Zeer gastvrij!