Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Adresgegevens | Kooistraat 1a, 6654KH |
Camping Maas en Waal
We hebben een erg fijn verblijf hier gehad met ons korfbalteam in de groepsaccommodatie! De accommodatie was voorzien van allerlei voorzieningen. Het contact met de verhuurder verliep soepel.
We waren een gezelschap van 70 personen. We hebben een geweldig familie weekend gehad in de leeftijd van 0 tot 91 jaar. We hebben de groep accomodatie gehuurd met daarachter 2 velden om te camperen. Iedereen heeft zich super goed vermaakt en alles was erg schoon toen we aankwamen en het gras was perfect gemaaid. De speelschuur was ook super leuk voor jong en oud! Bedankt voor een geweldig weekend. We gaan deze plek zeker onthouden en zeggen het voort!
Groetjes van heel de familie
Maand als overbrugging tussen verkoop en aankoop huis op deze mooie camping verbleven. Camping is heel mooi aangelegd en heel erg netjes. Wij zaten in een huisje en dat was gewoon goed. Fijne omheinde tuin met veel ruimte buiten. Sanitair is schoon en functioneert. Echter is het sanitair niet meer helemaal wat het hoort te zijn. Als je de eerste keer de kraan aanzet ben je goed nat door ontbreken zeefje. Douche is goed, maar dan is wel meteen de hele cabine nat. Al met al hebben we het prima gehad, maar het sanitair kan een opknapbeurtje gebruiken.