Laagsteprijsgarantie
7.9
GoedScore uit

Over Camping It Wiid

Op Camping ‘t Wiid in Friesland verblijf je in een huisje aan het water of gewoon met de eigen tent of caravan. Hier vind je schoon sanitair en een winkel waar je alles kunt halen wat je nodig hebt. Tip: huur een bootje bij je verblijf. De omgeving leent zich perfect voor actieve uitstapjes als varen, fietsen, kanoën en wandelen.

De omgeving van Waldhuisje 106 is echt top: het is rustig, mooi en omringd door water. Vakantiegangers genieten van de ligging en de rust op de camping, die prachtig schoon is en een fijne sfeer ademt. Het feit dat alles rondom water ligt, maakt dat je je snel onderdeel voelt van de natuur. Het is bijzonder om campings te ontdekken waar je zo makkelijk wegdroomt bij een boottocht of een rondvaart. Ook de plekken in de omgeving zoals Sneek, Leeuwarden en Harlingen zorgen voor mooie herinneringen. De gezellige sfeer, de zonnige dagen en de frisse geur van groen blijven lang hangen. Het lijkt alsof hier de vakantiekriebels vanaf spatten, klaar voor het volgende avontuur aan het water.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Koaidyk 10, 9264 TP

Camping It Wiid

7.9
GoedScore uit 96 reviews

Goede vakantie maar niet voor herhaling vatbaar
Door Gijs en Christa op 17-07-2026

Mijn review over Waldhuisje 106 was al geplaatst bij het Bungalowpark van het Wiid. Deze bleek daar niet te horen maar moest hier worden geplaatst.

We hebben een heerlijke vakantie gehad maar daar heeft het huisje niet aan bijgedragen. De prijs/kwaliteit is volledig uit balans.

TOP:
-Omgeving
-Locatie
-Tuin

FLOP:
-Keukeninventaris - allegaartje aan serviesgoed

-Er was een schuurtje maar deze mocht niet gebruikt worden - volgens receptie konden we onze e-bikes buiten laten staan of in huis(!) zetten

-Tuinstoelen - allegaartje aan verschillende (kapotte) stoelen

-Badkamer - veel kalk op het douchescherm

-Parasol - staander bleek afgebroken (receptie beloofde om via verhuurder nieuwe te leveren. meerdere malen om status update gevraagd maar een nieuwe parasol is nooit gekomen).

Beleving van het huisje staat niet in verhouding tot de huurprijs.

Zeer tevreden
Door Wiersma op 10-08-2025

Echt een geweldige camping, zoals het nu lijkt komen wij volgend jaar weer!
Dikke plus!
Met natuurlijk een kleine min, er zijn weinig tot geen prullenbakken waar je de poepzakjes kunt weggooien. Die zakjes heb je liever niet in je eigen vuilniszak naast de tent met warm weer hihi.

Topvakantie!
Door Claudine op 30-07-2025

Prachtige, rustige en schone camping op een hele mooie locatie. Helemaal omringd door water. Mooi plaatsen op afstand. Sneek, Ameland, Leeuwarden, Dokkum, Harlingen allemaal heel mooi. Zeker een boottocht of rondvaart doen en een sloep huren.

Fijne camping aan het water
Door Annika op 19-09-2024

Hele fijne camping, mooi gelegen aan het water en in een natuurgebied. Je kunt er mooi wandelen en fietsen in de omgeving. Het sanitair is ook top!

Fijne camping
Door John Peters op 09-09-2024

Fijne camping ,komen er al enige jaren in de maand september.
Vriendelijk personeel en fantastisch sanitair alsmede mooie plaatsen aan het water.

Top camping
Door Lindeman op 26-08-2024

Fantastische camping aan het water waar we al jaren met plezier komen.