7.1GoedScore uit 1584 reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over EuroParcs Zuiderzee

Pal aan het Veluwemeer en vlakbij Walibi Holland ligt EuroParcs Zuiderzee. Op dit vakantiepark kun je in zowel een luxe vakantiewoning als in een (glamping) tent op de camping verblijven. Met faciliteiten als een binnenzwembad met sauna, restaurant, beachclub, speeltuinen en sportvelden is dit park geschikt voor zowel jong als oud. Binnen 10 minuten rijden bevindt je je al in het pittoreske Elburg.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de prachtige aanleg van het park en de mooie, goed onderhouden huizen. Het personeel wordt als vriendelijk ervaren en de hygiene en het onderhoud van het park krijgen een dikke pluim. Ook de omgeving biedt veel vertier voor jong en oud. Het kleinkind van een bezoeker heeft een geweldige week beleefd, wat benadrukt hoe kindvriendelijk de accommodatie is. Ondanks enkele minpunten, zoals de matrassen en de ontbrekende items in het huisje, lijkt de algehele ervaring voor sommigen positief.

Telefoonnummer

Activiteiten
    Onderkomen

Mooi schoon park
Door Cora op 01-08-2024

Mooi schoon park, vriendelijk personeel.
Kleinkind heeft een geweldige week gehad.
Minpuntje chalet : matrassen zijn klein en veringen komen er door heen

Prima
Door Dennis op 27-07-2024

Mooi aangelegd park met mooie huizen. Hygiene en onderhoud waren prima in orde. In omgeving veel te doen.
In het huisje ontbraken alleen een goed (cups) koffieapparaat en ligstoelen in de tuin. Verder alles uitstekend uitgerust.
Restaurant is wel echt onder de maat: Drukke muziek, zeer matig eten en personeel dat niet alert is.

Nog steeds onvoldoende
Door Linda op 19-05-2024

Nog steeds lukt t niet om dit park bij ons een voldoende te laten scoren …
Nu ze van naam en eigenaar zijn veranderd zal t wel beter zijn denk je als je de nieuwe huisjes ziet …nee dus
Bij aankomst in ons huisje half schoongemaakt…. De chipsresten van de vorige bewoners lagen nog op tafel, de vloer was vuil, vuile lakens stonden nog in het huisje en in de badkamer hingnog een vuile handdoek…bah
Bij receptie gemeld en toen heeft iemand schoongemaakt.
Internet … in een kronkel voor de code ( je zou t ff op een kaartje in het huisje mogen bevestigen) vervolgens geen internet . Bij receptie gemeld nieuwe code en gebruikersnaam … nog steeds geen internet
Dan de bedden, Als je je hand op t bed legt voel je de spiralen …. Zeer slecht geslapen uiteraard. receptie gemeld … geen nieuwe matrassen, maar dekbedden voor eroverheen 👎🏻
Zeer slecht wederom ondanks nieuwe huisjes… huisje zullen weer snel smerig zijn want schoonmaak is bagger

Telerustellend verblijf
Door Lieke op 16-05-2024

Bij aankomst op de camping bleek onze geboekte glampingtent niet beschikbaar. We kregen een 'upgrade' naar een huisje maar van een upgrade was zeker geen sprake. Een flinke domper voor onze kinderen, zeker nadat bleek dat het huisje klein en vies was met veel achterstallig onderhoud. De hygiene op de camping is onder de maat en het is duidelijk merkbaar voor gasten dat ze kampen met een personeelstekort. Al en met al een teleurstellend verblijf waarbij onze klachten totaal niet serieus werden genomen door de receptiemedewerkers. Zeker niet voor herhaling vatbaar!

niet boeken
Door Eefje Tuerlings op 10-05-2024

Wat een slechte camping en wat een waardeloze klantvriendelijkheid. Huisje niet zoals beschreven, gewoon geen inventaris, slecht schoongemaak, veel gebreken op de camping bij de faciliteiten. Bij klagen bij de receptie zijn ze niet onder de indruk en schepen ze je af met een gratis avondje bowlen. Als ik mijn huiswerk beter had gedaan had ik kunnen lezen hier niet te moeten boeken aan de slechte recencies. Daarbij toen ik aan het klagen was bij de receptie, kwam de een na de ander met andere klachten zoals geen warm water, vies huisje, mieren overlast etc. Ze zouden zih moeten schamen en eens wat doen met de slechte recencies, je wil toch dat je klanten tevreden zijn.

Onderhoud camping zeer slecht.
Door Bianca op 28-04-2024

Al jaren hebben wij een seizoensplek op deze camping. Dit om de ideale ligging aan het Veluwemeer. Sinds de overname door Europarcs is de kwaliteit van onderhoud van de camping om te huilen. Wij hebben een plek in de buurt van een invalidentoilet. Maar al sinds de opening op 1 april kunnen wij geen gebruik maken van de de douches. Ook nu in de mei vakantie is het toiletgebouw volledig afgesloten. Bij de receptie hebben ze veel begrip zeggen ze.... maar doen uiteindelijk niets. Want u staat op de camping en niet in een huisje.

EuroParcs Hoge Kempen

9.4