/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd6b47b32-eba4-470f-9816-2cdc7e1c226e%2F5094a616-60b0-42c5-82be-24d721824283.webp)
Het Noordenveld
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F88fd0984-9758-44fd-938b-c9005c725734%2F2b19586e-2b92-401e-855d-c56eeb5d221d.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03200000-03209999%2FE3207971.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02960000-02969999%2FE2968745.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03180000-03189999%2FE3186675.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F88fd0984-9758-44fd-938b-c9005c725734%2F9f6c1ade-6050-4220-95a0-8da7a56614b1.webp)
Het Noordenveld
We hebben voor de hele maand september een plekje op de camping. Geweldige plekken, waar vind je in september nog een groene grasmat!!! Super sanitairgebouw, prima afwasplek waar zelfs afwasmiddel voor algemeen gebruik staat. Gastvrije eigenaren. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Zoek je rust en een camping van alle gemakken voorzien dan is deze camping en echte aanrader.
Wij zijn meerdere keren op de camping geweest het bevalt ons prima. Het is een hele nette schone camping met ruime plaatsen en een hele mooie privé sanitair. Je kunt er elke morgen verse broodjes krijgen en dat komt de eigenaars bij je brengen. Je kunt er ook verse eieren kopen en ze hebben daar ook lekkere ijs in een bakje te koop. En er zijn hele mooie fietsroutes. Kortom wij komen daar zeker weer. Groet Arjan en Daniëlle.
Comfort plaats met privé sanitair geboekt fantastische ruime plaatsen, super schoon privé sanitair. Broodjes worden na bestelling bij je plek gebracht. Verse eitjes en boeren ijs verkrijgbaar. Johan en Leida zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij komen graag weer terug.
De eerste 2 weken van september op de plaatsen met privé sanitair gestaan. De eerste keer privé sanitair maar zeker voor herhaling vatbaar. De camping zelf is mooi aangelegd, nooit eerder op zo’n mooi grasveld gestaan. Vriendelijke eigenaren. En een mooie omgeving om te wandelen en fietsen. De visvijver is mooi aangelegd, maar je kan alleen op de stijger vissen, omdat om de hele vijver struiken zijn geplaatst. Misschien zouden er wat struiken weg gehaald kunnen worden zodat je ook langs de kant een visplekje hebt. Wij komen hier zeker terug.
We hebben voor een midweek een Vijverlodge gehuurd en werden aangenaam verrast. De lodge bevat alles, de aankleding is gedaan met oog voor detail. Prima bedden, met mooi uitzicht op de vijver. Toilet is in de lodge, privésanitair met douche en toilet is nabij de lodge. Kortom het ideale kampeergevoel met toch je eigen stekje. Eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk!
Een heerlijk rustige camping met fijne voorzieningen die je kan gebruiken. Fijne mentaliteit qua mensen op de camping en aardige eigenaren! Mooie plaatsen! Wij moesten van onze plek voor nieuwe verhuurders en mochten op een ander plekje de dag doorbrengen. Wij komen zeker nog een keer terug!
Mastercard | Beschikbaar |
BBQ toegestaan | Beschikbaar |