EuroParcs Kohnenhof
We hebben de beste aanbieders voor EuroParcs Kohnenhof voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over EuroParcs Kohnenhof
Vakantiepark EuroParcs Kohnenhof is een vakantiepark in het groothertogdom Luxemburg, in het Ourdal. Het park ligt pal aan de rivier de Our, die tegelijkertijd de natuurlijke grens met Duitsland vormt.
Telefoonnummer | |
VakantieparkEuroParcs Limburg
Vakantiepark- € 163
p.p. vanaf*
EuroParcs De Wiedense Meren
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
EuroParcs Buitenhuizen
VakantieparkEuroParcs De Achterhoek
VakantieparkEuroParcs Pressegger see
VakantieparkEuroParcs De Zanding
VakantieparkEuroParcs De Wije Werelt
Vakantiepark
Omschrijving
Het park en de omgeving
Het park biedt een breed scala aan accommodaties, van vakantiehuizen en appartementen tot luxe lodges en chalets. Alle accommodaties zijn comfortabel en ruim en bieden een prachtig uitzicht op de rivier of de omliggende natuur. Op het park zijn er tal van faciliteiten voor jong en oud. Er is een zwembad, een speeltuin, een bowlingbaan, een tennisbaan en een voetbalveld. Ook is er een restaurant, een bar en een supermarkt. In de directe omgeving van het park zijn er veel mogelijkheden om te recreëren. U kunt er wandelen, fietsen, varen, zwemmen en vissen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de nabijgelegen steden Diekirch en Clervaux.
Vakantiegangers hebben volop genoten van de natuurlijke schoonheid en de rust die Kohnenhof en Europarcs Kohnenhof te bieden hebben. Vooral de ligging aan de kabbelende rivier, omgeven door prachtige bomen, werd gewaardeerd, evenals de schone en ruime huisjes met aandacht voor detail, zoals een leuke inrichting, nette badkamer, en handige voorzieningen zoals airco, goede WiFi en een vaatwasser. Families met jonge kinderen prezen de veilige speelmogelijkheden in de rivier, de gemoedelijke sfeer, en het enthousiaste animatieteam dat leuke activiteiten organiseert. De aanwezigheid van speeltuinen en een voetbalkooi maakte het verblijf extra plezierig voor de jongere vakantiegangers.
Wasmachine
EuroParcs Kohnenhof
Voor 10 dagen geboekt en na 4 dagen al vertrokken.
Onze kinderen kwamen aangeslagen terug van een activiteit omdat het animatieteam veel scheldwoorden en ongepaste handgebaren maakte. Wij hebben dit gemeld bij de receptie en aangegeven dat wij onze kinderen hier niet aan willen blootstellen en zelf wilde de kinderen ook niet meer naar de animatie. Er werd aangegeven dat ze zelf ook niet tevreden waren, maar afhankelijk waren van een animatie bedrijf. Wij hebben hierdoor besloten om naar een andere camping te gaan en dit ook benoemd bij de receptie.Na een week heb ik contact opgenomen of onze klacht al in behandeling was genomen en of er compensatie mogelijk was. Antwoord wat wij kregen is dat ze vergeten waren hier met ons op terug te komen en dat er een nieuw animatielid was toegevoegd die de andere 24/7 in de gaten zou houden(!?) en onze compensatie daarmee van de baan was.
Het was een dure en teleurstellende ervaring met EuroParcs.
Denk even 3x na voordat je hier met je hond op vakantie gaat! Wij waren er met onze 2 honden in een bungalow met een ontzettend besmettelijke lichte, ruwe, soort PVC vloer. We hebben bij de reservering schoonmaakkosten betaald en de bungalow netjes achtergelaten. Ondanks de betaalde schoonmaakkosten hebben we zelf alles gepoetst, gedweild en gestofzuigd voordat we naar huis gingen, zoals we altijd doen als we met onze honden op vakantie zijn (al 15 jaar). Toch kregen we enkele weken later een factuur van € 50,- voor extra schoonmaakkosten. Alles geprobeerd om uitleg te krijgen over de extra schoonmaakkosten, maar contact krijgen met Kohnenhof is onmogelijk, op mail en telefoon wordt niet gereageerd. We hebben bijna een jaar lang geprobeerd om contact of uitleg te krijgen wat niet gelukt is. Vandaag kregen we een mail met dreiging van deurwaarder als we de € 50,- niet overmaken. Voor ons nooit geen Kohnenhof meer!
Wij hebben genoten op camping Kohnenhof van de natuur, gastvrijheid en de gemoedelijkheid. Het huisje was ruim en heel schoon. De ligging prachtig aan de kabbelende rivier. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuinen en op het voetbalveldje. Top camping!
EuroParcs Kohnenhof
We lagen op de camping, het sanitair was schoon maar te weinig wc's,waardoor je geregeld moest wachten. Er waren maar 3 dames wc's . Ook als je in het begin van de camping lag moest je een stuk lopen. Het zwembad hebben we niet gezien. Ook hadden we een hondje maar geen cadeautje gezien. Verder is het wel een lekkere rustige camping.
In juli waren we een week op Europarcs Kohnenhof met 2 jonge kinderen. Het is werkelijk een prachtig, nieuw park. Dat een hele leuke ligging heeft aan de rivier en tussen de bomen. Kinderen kunnen door het lage water makkelijk spelen in de rivier. Er is een stroming waardoor het leuk spelen in het zwembanden. De accommodaties zijn heel mooi, netjes en nieuw. Binnen is aan alles gedacht: leuke inrichting, nette badkamer en keuken, airco, goede WiFi en een vaatwasser. Sommige huisjes zitten wat meer naar achter, of langs de grote weg of dichter op de buren. Maar dat kan je bij het boeken zelf bekijken en uitkiezen. De sfeer op het park is gemoedelijk. Veel mensen met jonge kinderen in de zomer. Camping gasten staan aan de rivier en de huisjes erachter. Er zijn 2 leuke speeltuinen voor jonge kinderen en een voetbalkooi voor tiener. Er is in de zomer een animatieteam die Nederlands spreken en superleuke activiteiten hebben!